Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ovaj mali stenje od kako smo dosli kuci. nece siku nece da jede nece da se nosa nece u ljulju nece nista
popizdecu od stenjanja...
popizdecu od stenjanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neutesno place i nogice skuplja ka stomacicu, bude onako bas crvena u licu od plakanja
obicno ide u priblizno isto vreme, najcesce kasno popodne i uvece/nocu
Ниси, и ја као твој муж не волим да мењам распоред намештаја.Kako da mm nagovorim da napravimo novi raspored u dnevnoj i da bebin prostor bide u sredistu sobe?
Nece covek i to ti je.
Jesam ja jedina ciji muz se pita kakav ce biti raspored namestaja ?
Aaa Jexy,to radi i Dunja u trpezariji,a u nasoj dnevnoj sobi smo napravili razmestaj.Fotelju gurnuli u neki cosak,na njeno mesto stavili ogradicu a sa sredine pomerili klub stocic do dvoseda i super joj je za igranje.
Imamo sobu u koju trpamo sve što je "ne, ne smes to" a može se prebaciti (na žalost i ovako je ostala gomila stvari koja se ne može prebaciti, a spada u tu kategoriju). Ostalo je još da kupim tepih za dečiju sobu (našla sam jedan što mi se sviđa, ali ovih dana nisam imala auto da ponesem kući) i gotovi smo sa kupovanjem nameštaja. Za sada.Kod nas je kao u muzeju... sve na svom mestu...![]()
I volim ja to ali dete je stiglo, treba mu se prilagoditi... pa ne bi to trajalo ne znam ja koliko... vraticemo posle... ali mm ne i ne...
Ja npr.rasprostrem jorgan i nabacam igracke dole pa se Pedja i ja igramo tu.. i odemo npr.u setnju... kad se vratim mm vec sve slozio i sklonio. pa ebote ne mogu ja svaki dan pet puta namestati i razmestati...
Bas me nervira...
joj ljudi, cepam se vec satima od smeha... moj tata stalno zaigrava naseg psa, i veceras ga on zamajava a bole se poasio trci levo desno kao lud i u jednom momentu se zakuca u mamu i obori je.. ahahhaha...nismo to videli ali kad nam je tata pricao smejala sam se do bola... a mama kaze tati:"Sta se smejes majmune jedan!?" ahahahhahahha...i naravno naljutila se na mene i tatu(mm uspeo da se iskontrolise)..
Ode u kupatilo da se opere... u decije... a tu nema umivaonika nego ruke peremo nad kadom... (mm juce prao dubak i ostavio na tus) .. mama se nagnula i pustila vodu onako besna... a tus je zalio celu... za vrat... ahahhahahah
pa to su bila padanja veceras.. ahahahah

..od rodjenja pa do nekih tri godinice, osvajaju polako - prvo dvosede i garniture za sedenje, 

)

ja sam ko podeljena ličnost. .......... strelac/devica šta da vam kažem.

meni ne smeta toliko nered, kao nečistoća. e to ne mogu dugo da tolerišem. kad vidim da je nešto prljavo, a ne riba mi se, stalno mi je to po galvi...
jbg na kraju sam poludela pa skinula. Mislite da je primetio. Nas dve bi se savrseno slagale, samo da ne omasimo fazu, onda smo ga
WTF? Inace je naucio pritvarati i otvarati vrata svoje sobe pre par dana i to je novi hit. Ja se sve plasim da ne pricepi prstic 
)
..prichepice 101% koji put, pazite na promaju (mada je sad to vreme proshlo)
i pazite da mu neko od vas, dok stoji pored vrata, ne zatvori prstice sa one druge strane, gde su sharke..
..ja od toga imam fobiju, i u uchionicu kad ulazim virnem iza sebe kad se uhvatim za kvaku..![]()

))) uzivajte 
Pricepio je on vec prstic o frizider. Onaj unutrasnji deo, gde su sarke
Kod nas nema promaje, jer od kako sam se porodila kao da mi nesto skljocnulo u glavi
Kada ulazimo kod njega u sobu mi redovno kucamo, pa on kuca nazad, pa tako par puta dok ne izbrojimo da li obe ruke ucestvuju. Kada odem na WC mi se kucamo, ja sa unutrasnje strane on sa spoljasnje, pa tako znam gde je. Suprug se jos cudio kada je video sta radi dok sam ja unutra. Ispred kupatila ne moze ni da se popne na nesto, niti nesto da pokvari. Mada pupu, samo da nisam urekla.
... mada sam ga danas ubacila u ogradicu, morala sam da trchim, da 'prostite
... nisam imala vremena da razmishljam dal' ce da krene zamnom i da se dere, ili ce da nadje sebi tihu zanimaciju ( da kopa po saksiji, jede listove od japanskog drveta, povadi pola smeca i probire shta je za jelo )