Nesto tu nestima... menjamo koliko danas rezim.
U 11 je danas pojeo malu teglicu sargarepa+karfiol i pola velike sarg+kromp+janjetina... i posle jos otvarao usta(ja nisam imala vise-to mi od juce i rekoh daj da probam prvi put da mu dam to prepodne) ... Bilo mi tuzno sto otvara usta

a ja grebem sa one teglice... ebo me pas sto bas danas ne skuvah... obicno kuvam njemu svaki dan i uvek skuvam bas puno.. da ostane...
Elem, zavrsio je oko pola 12... I malopre, posle dva sata od toga dreka vriska, spava mu se a i hoce siku... posisao obe ko da tri dana nije jeo... eno spava...
Skuvala sam supu i povrce ... i tikvicu da dodam... sad cu mu napraviti brate pun blender do kraja... ahahah
Danas cu mu batak+krompir+sargarepa+tikvica... a skuvala sam podosta, skuvam sve to(sem tikvice-nju posebno u blenderu) kao supu(za nas i njega bez soli), pa nama odvojim i zakuvam i posolim...
Videcemo koliko ce pojesti popodne... u 4 ce mu mama dati, mi moramo nesto obaviti...
Zitarice cu probati da mu dajem uvece(mrsko mi muzti se ali sta cu)-sa onim ha mlekom nece.
ne dodajem cesto zitarice u obroke jer on cim ne dodam krusku ili tikvicu ima tvrdu bas onako... mislim stolicu