..moze cvekla, moze vishnja, ako imash domaci paradajz, sad kad ste ga probali sluchajnomoze i on, po malo..
..inache ne bi trebalo pre rodjendana..
..a crveno na koje tm misli je (spomenuti) paradajz i jagode,
chak i kupine i maline mogu ranije..
Tako sam i mislila... nemam domaći paradajz, na žalost, pa ipak taj eksperiment neću da ponovim još koji mesec. Što je sigurno, sigurno

A za cveklu, još sutra ću da kupim. Što se tiče sokića od višnje, idemo u pohode na babin špajz, jerbo mi je, posle tajfuna zvanog Milica, ostala samo prazna flaša u frižideru
 I to je domaći sok, od naše višnje iz dvorišta.
 I to je domaći sok, od naše višnje iz dvorišta. Hvala November.

(samo se secam da je prvo bilo sisanje pa onda kao dorucak, te zitarice, a dalje pojma nemam kadsam sta davala)
 (samo se secam da je prvo bilo sisanje pa onda kao dorucak, te zitarice, a dalje pojma nemam kadsam sta davala) 

a ja grebem sa one teglice... ebo me pas sto bas danas ne skuvah... obicno kuvam njemu svaki dan i uvek skuvam bas puno.. da ostane...
 a ja grebem sa one teglice... ebo me pas sto bas danas ne skuvah... obicno kuvam njemu svaki dan i uvek skuvam bas puno.. da ostane... 

sve polako dolazi na svoje. Samo polako i smireno. Bice sve ok.
 sve polako dolazi na svoje. Samo polako i smireno. Bice sve ok. Kada se samo setim sta smo sve preziveli pre godinu dana, ali vazno je da je sada sve ok.
 Kada se samo setim sta smo sve preziveli pre godinu dana, ali vazno je da je sada sve ok.  dLugarima
 dLugarima