november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..obroci se obichno uvode na po mesec dana, jedan, pa dva, pa tri..
..vi ste pocheli da ruchkate sa pet, znachi, vreme je i za treci..
..vi ste pocheli da ruchkate sa pet, znachi, vreme je i za treci..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvadili su nas iz inkubatora <3
povecali su mu obroke na 20 do 25 ml
joj sto lep onako ko kiflica, pavam, a bobaziiii bebeli, joooooj <3
.... malo je zut al nece ga suncati i tako....
uh, doslo mi da ga uzmem i stisnem jakoooo

Probacu i tako.
On ne jede nista mlecno pa mu uopste zitarice ne dajem... ne znam kako da ih spremim? I koje?
Ako imate bilo kakve predloge, znacilo bi mi?
To prepodne na dva sata mu dajem da bi stigao sve obroke da ima... ne znam jel to precesto na dva sata?

)Svaka vam čast kad možete tako... ili bolje rečeno, svaka čast vašoj deci
Ovaj moj dundoje pojede pun tanjir hrane, i to jake hrane, povrće i meso, ili povrće i žumance, pa zalije punom flašicom mleka ( kad hoće mleko - hoće, kad naidje period da neće - nema teorije ni kap da uzme ), i tek je onda sit. Voće kao poseban obrok ne dolazi u obzir, voće je poslastica, vitaminski koktel, osveženje, dodatak posle jela, kako god, ali da bude obrok, makar i užina - nema teorije.
Žitarice isto, to je fino za užinu, ali čak i za to nedovoljno.
Ja gledam moju decu, pa čitam šta Čičkov maleni jede i kontam da ovo moje čudo nebi prestalo da plače i bio bi gladan non-stop.
A slike stoje, vidite i same da nije debeo. Ali zato raste kao da ga djubrimo, samo kad izvadim iz ormara nešto što nije nosio 15-tak dana, skontam da je malo. Do pupka su mu duksići koje smo kupovali ili dobijali za uzrast od godinu dana. I koji su stvarno veliki izgledali. A sutra puni 9 meseci.
Da li su to moja deca omašila PS, ili šta, ali da ih ovako hranim, sirena se nebi isključivala![]()

..neka jede kako voli, nema dva ista deteta, a svako zna svoje dete najbolje..
..ja ne dajem voce na pun stomak, ni mi ga tako ne jedemo,
ali dajem kao uzinu uz keks, i pre ruchka i vechere, koliko god hoce..
), a oni ne mogu da pojedu toliko da bi im bilo muka ili nešto. Juče mi je Mic pojela 4 kruške, one velike, žute, mirisne, a da nije ni skontala. Naravno, za ceo dan, ne odjednom. Mali pojeo standardan ručak, pun tanjir, onaj običan, supeni, i posle toga krišketinu pečene bundeve - ej, pa i ja bih bila sita od onoga, a ne on onolicki 
Ne kažem, možda i grešim 

i gde da stavim treći? u 9 ujutru?
a ako mi preskoči siku u 6? ajoj, ima da mi puknu grudi...

Probacu i tako.
On ne jede nista mlecno pa mu uopste zitarice ne dajem... ne znam kako da ih spremim? I koje?
Ako imate bilo kakve predloge, znacilo bi mi?
To prepodne na dva sata mu dajem da bi stigao sve obroke da ima... ne znam jel to precesto na dva sata?

moze i on, po malo..pa daj mu jogurt cile.. pavlaku..
pa mozes za dorucak palentu sa necim od toga..
a za uzinu opet vocni jogurt.. pomeri ranije prvi obrok i ubaci vecericu.. podeli onaj rucak na 2 porcije..
njemu je svakako jos uvek glavno sisanje.. samo sto imas malog gurmana i super sto hoce da rucka tako..![]()

..ne jede chichkov mish mleko i mlechne proizvode do rodjendana, osim maminih..![]()
ahahhahaha čičak pa napravi pavlaku, jogurt, sir ahahhaahh
..ne jede chichkov mish mleko i mlechne proizvode do rodjendana, osim maminih..![]()
shoooo ? taj sam deo vrv preskocila..

ahahhahaha čičak pa napravi pavlaku, jogurt, sir ahahhaahh

a ja grebem sa one teglice... ebo me pas sto bas danas ne skuvah... obicno kuvam njemu svaki dan i uvek skuvam bas puno.. da ostane...