Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Jos jedno pitanjce: do sada nisam davala bebi nikakav zacin ni zacinsko bilje. Ima 9 meseci. Kad je vreme da pocnem?
Mislim na npr persun, mirodjiju, cimet...
mislila sam da kuvam jabuku i pirinac pa da malo "pocimetim" odgore?
Da stavljam persun u kuvanje?
...a kad smo kod kuvanja: pita mm "dokle ce on jadan da jede sve tako bareno i neslano?" a ja na sve odgovaram "pa do rodjendana"
to mi je sad glavno za sve, kad god ne znam za nesto, ja ostavim "do rodjendana"
Mislim na npr persun, mirodjiju, cimet...
mislila sam da kuvam jabuku i pirinac pa da malo "pocimetim" odgore?
Da stavljam persun u kuvanje?
...a kad smo kod kuvanja: pita mm "dokle ce on jadan da jede sve tako bareno i neslano?" a ja na sve odgovaram "pa do rodjendana"
to mi je sad glavno za sve, kad god ne znam za nesto, ja ostavim "do rodjendana"
..nek sisa sa full svetlom, nek tata ostane tu pa prichajte glasno,

pošto ništa pametnije ne znam da ti kažem...
... ja kuvam veoma neslano , ali sa puno zelenih zachina, morala sam da ga nauchim, tako ce jesti pre ili kasnije
... pochela sam da malo solim oko 1ötog meseca , ali stvarno samo trunku, recimo u vodu za kuvanje krompira ili u njegovu supicu ... mozhda bih izdrzhala i duzhe , ali probila mi sveki mozak
... ja sam sa treningom krenula negde oko 6tog meseca ... onako kako je novka pisala ... nisam ga sasvim uspavala , samo je pocheo da se uspavljuje u mom naruchju, pa ga spustim u krevetic ... relativno brzo je shvatio ... meni je dodushe bilo lakshe, on je bio iskljuchivo na AD mleku, nikad se nije uspavljivao na sisorojki
i kazhu pupupu
... onda ga nosam, pa malo spustim, pa mu ukljuchim njegovu muziku za uspavljivanje ... neshto od toga upali ... iselila sam se iz njegove sobe kad je imao punih 7 meseci ...