Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
E ljudi moji, jutros sam isla sa muzem u petrovac da ostavi svoj auto na popravku, da ga vratim. Ne mogu vam opisati kako mi je prijalo. Pojacala muziku, pevam, vozim... sama...
okrepili me tih sat vremena...
A skontala sam i da mi mm pravi vise muke nego sto mi pomaze kad je kuci...
On se kao trudi ds je sto vise kuci a meni samo muku stvara... ajde ujutru, kad se mali probudi, on mu promeni pelenu i zbavlja se s njim, ali toliko su glasni da ja ne mogu spavati od njih.... onda mi stalno nesto ceprka po kuci... npr.malopre, kaze meni da ce do grada da nesto obavi, medo nestto zastenja(dosadno mu) i mm odmah da ga uzme.Rekoh Ne uzimaj. On kao sto? Pa zato sto ga uzme na 5 minuta i ide cuvena:"Majka capi ga, ja moram ....do grada, u vocnjak, da ovo da ono" ebote nista ne mogu da pocnem da mi ga on ne donese i uvali....
Najbolje mi je kad je na poslu.
okrepili me tih sat vremena...A skontala sam i da mi mm pravi vise muke nego sto mi pomaze kad je kuci...
On se kao trudi ds je sto vise kuci a meni samo muku stvara... ajde ujutru, kad se mali probudi, on mu promeni pelenu i zbavlja se s njim, ali toliko su glasni da ja ne mogu spavati od njih.... onda mi stalno nesto ceprka po kuci... npr.malopre, kaze meni da ce do grada da nesto obavi, medo nestto zastenja(dosadno mu) i mm odmah da ga uzme.Rekoh Ne uzimaj. On kao sto? Pa zato sto ga uzme na 5 minuta i ide cuvena:"Majka capi ga, ja moram ....do grada, u vocnjak, da ovo da ono" ebote nista ne mogu da pocnem da mi ga on ne donese i uvali....
Najbolje mi je kad je na poslu.

Budio se, plakao u snu, vikao, ustajao. Ja bih odlazila kod njega u sobu, pričala mu, mazila ga doke se ne smiri, i en zaspi ponovo, a umelo je da traje po sat, dva. Da nije prestao da sisa, tačno bi ga jedino to umirilo. 

pa kada bolje razmislim