Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi nasu platili 4500 din i vredi svaku paru.
bertoni,kao ova samo drugacije boje....
Bertoni-ogradica-playstation-green-hippo.jpg

Hvala na lepim zheljama i chestitkama :zag: ... mali shmeker se danas ceo dan udvarao mami svojoj :lol::heart: ... bili smo sami, pa smo se siti izigrali :heart: .. uveche navratio moj brat, pa je malo njega zezao i tako prodje i ovaj dan :( ... spram one jucherashnje loodnice, ovo je bio raj :worth:

malo mu je bolje definitivno, uveche je opet napravio lom oko inhaliranja, ali na kraju smo pevali pa je izdrzhao ... sutra kod dr, da oslushne pluca, mada danas mnogo manje krchi ... nadam se da ce nocas lepo da spava :heart:

Nama medo zaspiva oko 8. Ali zato ujutru u 6-pola 7 ide pesma! Mm jutros kaze:"Ovo nase dete ne zna tiho da se igra." ahahahahahah... juce popio na rostilju pa glava boli ahahahah...
A kako to beba moze tiho da se igra?ahahahah...
covek kad se probudi mora da peva, sisti, pisti, guce, ma ujutru kad ga cujem odmah sam nasmejana

Moje se zabavljaju. Ja baš forsiram ogradicu. Ana stoji i gleda tv iz nje.

:zag::heart::heart:

haha, to je i moj radio, dok nisam vratila ogradicu u njegovu sobu .. sad ima unutra gomilu igrachaka, pa trazhi kad hoce unutra, lepo se igra pa trazhi kad hoce napolje ... on je bash iskoristio, nasha ustvari i nije ogradica, nego onaj krevet za put, najjednostavnija varijanta, koshtao 5600, i velik je bash 100x120 cm

:zag::heart::heart:

haha, to je i moj radio, dok nisam vratila ogradicu u njegovu sobu .. sad ima unutra gomilu igrachaka, pa trazhi kad hoce unutra, lepo se igra pa trazhi kad hoce napolje ... on je bash iskoristio, nasha ustvari i nije ogradica, nego onaj krevet za put, najjednostavnija varijanta, koshtao 5600, i velik je bash 100x120 cm

Ovu varijantu ima i ona beba sa kojom se ja slikam i ovde kačim slike. :) I njima je super, zato što je mama uglavnom sama s bebom, tako da može da je ostavi i ne brine.

Arminu srećan rođendan!!!!! nadam se da će ubrzo ozdraviti pa da se družimo...

sledecih 5 dana nishta od toga :( ... dobio danas Berodual za inhalaciju, da nastavi Prospan isto tako, nije nishta strashno , ali da se kloni drushtva, da ne bi zakachio josh neshto na ovo ... pazicemo, bash nam ne nedostaje da nakalemimo neshto :confused:

chekali smo 2 ipo sata kod lekara, s'tim da smo stigli medju prvima ... :dash: ... srecom dete je bilo mnogo strpljivije od oca ... muzh je rekao da nas nikad vishe nece voziti kod dr-a, nek' se snadjemo sami :rtfm:... ponekad imam osecaj da su svi mushki pomalo ostali deca :roll:

da priupitam...predpostavljam da smem da pijem neke AB dok dojim. pitanje je koje?
grlo me ubija...probala sam narodski da se lečim, ali je sve gore...moraću nešto da pijem. u duetu sa ćerom :)

Nemoj AB na svoju ruku. Narocito sto dojis. Ja sam imala prehladu u januaru sa temperaturom, Junior je tada iskljucivo sisao, i njemu nista nije bilo. Mene proslo posle 6-7-8 dana. MIslila sam da cu svisnuti. Jos sam ga dojila kada god zakmekne da bi dobio sto bolju zastitu. Doktorica mi je dala neki antibiotik (Palitrex jer sam na sve ostalo alergicna) ali je naglasila da sacekam jos par dana pre nego sto krenem uzimati, samo mi je dala recept da ne moram ponovo ici u DZ. Posle par dana prestala T pa nisam ni popila te AB.

Mantraj u sebi: Proci ce sve to. Pre ili kasnije :cmok:

Imam problem sa Stefanom. Neće mleko! Popije noću jedva pola flašice, ujutru ni da čuje, odmah traži konkretan doručak. U toku dana pokušavam i pokušavam i pokušavam, svaki put pljuje i pljuje i pljuje. Uveče popije još pola flašice, i to ako mu se ne spava mnogo, ako je mnogo umoran onda povuče onu cuclu par puta i zaspi.
Šta da radim,kako da ga nagovorim da pije mleko?
Propašće mu, bojim se, zubi, isto kao i ćerkici :sad2: Ona mi je odbila mleko tek oko prvog rodjendana i dve godine nije htela ni da ga pogleda, tek kada se on rodio počela je da pije, da bi bila ravnopravna sa bebom, pretpostavljam. A on odbija sa 8 meseci. Ona je htela samo čaj, sladak, što je moja velika greška, mleko nikako i - odoše zubići. On hoće samo sok, mleko izbacuje uveliko - i strah me je da ne stradaju zubići, a i kosti, bogami....
Dajte neki savet, ne znam bre šta ću sa njim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back