MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Mi nasu platili 4500 din i vredi svaku paru.
bertoni,kao ova samo drugacije boje....
bertoni,kao ova samo drugacije boje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da mahnem dovidjenja na ovoj temi, odosmo kod "velikih"... ali navracacemo josh
![]()

Samo da mahnem dovidjenja na ovoj temi, odosmo kod "velikih"... ali navracacemo josh
![]()

... mali shmeker se danas ceo dan udvarao mami svojoj 
... bili smo sami, pa smo se siti izigrali
.. uveche navratio moj brat, pa je malo njega zezao i tako prodje i ovaj dan
... spram one jucherashnje loodnice, ovo je bio raj 

Moje se zabavljaju. Ja baš forsiram ogradicu. Ana stoji i gleda tv iz nje.

haha, to je i moj radio, dok nisam vratila ogradicu u njegovu sobu .. sad ima unutra gomilu igrachaka, pa trazhi kad hoce unutra, lepo se igra pa trazhi kad hoce napolje ... on je bash iskoristio, nasha ustvari i nije ogradica, nego onaj krevet za put, najjednostavnija varijanta, koshtao 5600, i velik je bash 100x120 cm
I njima je super, zato što je mama uglavnom sama s bebom, tako da može da je ostavi i ne brine.
Ija, hvalaaaaa 

kad smo već kod ogradica, konačno smo namestili ketrecIja, hvalaaaaa
baš danas. dobro je prošlo za prvi put. najzanimljivije joj je grebati onu mrežu ahahahhahah
Tek kada spazi one sare na dnu, pa mora SVAKI PUT kada udje u ogradicu da proba, da li su promenile ukus 
Arminu srećan rođendan!!!!! nadam se da će ubrzo ozdraviti pa da se družimo...
... dobio danas Berodual za inhalaciju, da nastavi Prospan isto tako, nije nishta strashno , ali da se kloni drushtva, da ne bi zakachio josh neshto na ovo ... pazicemo, bash nam ne nedostaje da nakalemimo neshto
... srecom dete je bilo mnogo strpljivije od oca ... muzh je rekao da nas nikad vishe nece voziti kod dr-a, nek' se snadjemo sami
... ponekad imam osecaj da su svi mushki pomalo ostali deca 

da priupitam...predpostavljam da smem da pijem neke AB dok dojim. pitanje je koje?
grlo me ubija...probala sam narodski da se lečim, ali je sve gore...moraću nešto da pijem. u duetu sa ćerom![]()

E bas si me nasmejala.isto onoliko koliko i ti puta pitas nedeljno![]()

Ona mi je odbila mleko tek oko prvog rodjendana i dve godine nije htela ni da ga pogleda, tek kada se on rodio počela je da pije, da bi bila ravnopravna sa bebom, pretpostavljam. A on odbija sa 8 meseci. Ona je htela samo čaj, sladak, što je moja velika greška, mleko nikako i - odoše zubići. On hoće samo sok, mleko izbacuje uveliko - i strah me je da ne stradaju zubići, a i kosti, bogami....