zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Zuki, treba mi tvoje misljenje i savet.. vidim da ti ovo uvodjenje super ide...
1. Kad si prestala da joj nudis siku posle obroka?
2. Kad si prestala da joj nocu dajes da sisa? I ja bih to htela...
3. Meni je on tako dobro krkao u pocetku a sad nesto nece... jel mera za obrok 125g? I ja se uvek bojim da je premalo ili previse.
ahahahahah sad ću još ja postati neki expert. i ja sam još početnik, probali pirinač, pirinač-kukuruz, šargarepu, tikvicu, breskvu, jabuku.
1. ja joj nisam nudila od prvog obroka, jer je vala odmah klopala kako treba. stuče celu porciju. mislila sam kako ću prvo po kašikicu dve, ali ona me gledala molećivim okicama, pa sam joj dala nek pojede koliko želi. želela je sve

ali kažem ti, posle klope, nakon jedno pola sata ona ide da spava, pa joj dam malo siku umesto bensedina, da se uspava. sisa par minuta, ali osetim da ne vuče baš jako, nego se uspavljuje

2. nisam ja nešto samoinicijativno prestala nego eto tako se desilo. ona je meni od negde 2-3 meseca, ne sećam se tačno, počela noću da siski na 5-6 sati. sad sisa u 9 pa se budi negde oko 3, tad joj uvalim dudu ili dam malo čaja. posle se budi u 4/5/6 zavisi onda sisa. mada nije ovo pravilo, nekad baš traži i noću da sisa, mislim nije joj dovoljna duda ili čaj, neće tako da nastavi da spava nego negoduje, pa je podojim. ili kad vidim da baš jaaaako vuče čaj, ili se budi na svakih sat, znači gladna je, onda je opet podojim. znači ustajem oko 2-3 puta preko noći, da joj ugađam

3. e na ovo ti ija odgovorila. novka je pisala da je porcija 4 supene kašike. ta mala teglica je oko 5-6 kašika, ja danas merila
možda imam manju kašiku ahahahhahah

... ija jesi chula ?? 
Dunji

, a juche ga sveki oshishala .. sad je pravi mali dechak ...