Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kupila mu u dm za suncanje kremicu u spreju
poludeh
trazim danima neku da nema u sebi titanijum i sl stvari
al dzabe, a sunce je sve jace, pa mu uzeh tamo , mislim da je bas njihova, faktor 50, za osetljivu kozu bebica, slican ovome, ali je i etiketa bela i za bebe je
1330080660_dmsd02.01b-sundance-kids-dermo-sonnenspray-lsf-50-.jpg

Uh vec dve nedelje ne spavamo.. samo na ruke. Al kraj se nazire.. danas sam mu napipala, jedna donja dvojka je tek malo provirila.. sad ce i druga :worth:
Nadam se da ste se sve lepo juce provele sa klincima. Mi smo slavili baki rodjendan.. atrakcija je bila duvanje svecica hahha

juce nam je bilo super
on je bas bio dobrica prava....
sikio, spavao....
sto mu danas napravih njami kasicu, za probu heljdinog brasna :)
bas uzivam u pravljenju :)
napisah tamo recept na kulinarstvu na bebi temici, da ostane sacuvan :)

Htedoh da ti dam reputaciju, ali kaze da moram prvo i drugima da dam :roll:

Sve u svemu htela sam ti reci da mi je drago sto si na ovoj temi i sto mogu da citam tvoje postove :cmok: Svaka poruka je puna ljubavi, strpljenja i srece. Svaka ti cast. Samo tako nastavi. Uzivaj u svakom trenutku :zag:

Otvorio je okce.. kamilicom sam natopila sretilnu gazu. Sad zaspao. Sve mu je onako onaj gnoj na trepavicama
.. pokusacu posle i malo svog mleka.. isto na sretilnu gazu?
A sto se to desava.. juce je bio napolju, pa malo duvkao vetric.. mozda mu nesto upalo u oko, il mozda hoce od promaje, moji sve zivo po kuci drze otvoreno, ja svuda za sobom zatvarm vrata.. al opet
Hvala na savetima..

Otvorio je okce.. kamilicom sam natopila sretilnu gazu. Sad zaspao. Sve mu je onako onaj gnoj na trepavicama
.. pokusacu posle i malo svog mleka.. isto na sretilnu gazu?
A sto se to desava.. juce je bio napolju, pa malo duvkao vetric.. mozda mu nesto upalo u oko, il mozda hoce od promaje, moji sve zivo po kuci drze otvoreno, ja svuda za sobom zatvarm vrata.. al opet
Hvala na savetima..

Protrci neki virus, bakterija, zapusi se suzni kanal, upadne nesto u oko ... ebem li ga ...

Kupila sam joj sorcice za leto :D Ovaj teksas mi je najsladji..ovaj roze je kobajagi za dete od 2 godine :eek: a njoj je ok u struku, ne spada, jesu nogavice siroke doduse..a ona 7kg, ni punih 7 meseci..izem ti brojeve njihove

Pogledajte prilog 284495

mnogo su slatke stvarchice .. nemoj da brinesh, imamo i mi shorceva koji su nosheni od nekih 10 meseci ... pa naovamo .. a sad ima 19 punih meseci ... ako je gumirano u struku, prvo je skoro do chlanaka, pa malo krace a sad bash kao shorc :bye:

Prosli vikend smo bili malo u setnji po sumi (rezervat divljih svinja i jos ponekih zivotinja). Evo slicice podrske dojenju :D

Pogledajte prilog 284462

Trinaesto prase :)

- - - - - - - - - -

evo nas sa 8 nedelja

Pogledajte prilog 284622

kolica su spas za ledja....nije mi sisa losa, raste ko iz vode, na njemu je cartersova velicina 6 mes ( nasa 68)....dohranu dajem oko 100 ml dnevno, bas kad jako trazi posle sisanja....alava beba....:)

Sto bi rekli ovde-mashala :) Velika beba! :heart:

neizreciva, stvarno masala : ))

nama u prirodi bilo prelepo, on bio fantastican, put super podneo, sve bas kako treba, tamo nas docekala rodbina silna a on kod svakog ide i smeje je se, ne buni se uopste.... odpsvao je tri sata u komadu u toku dana, eto sta cini svez vazduh, onda smo se vratili u pvaj asfalt i ja se smorih i opet skontah koliko mi fali kuca i dvoriste..

krompir covek nece ni da vidi, sargarepu klopa kao lud, danas mu dala 4 kasicice, kad je udario u plac kad je sve pojeo, sutra je treeci dan pa kontam da mu dam koliko hoce sargarepice... zubi ga muce gore nego prosli put ali herojski to podnosi i on i mi : )

sali, sorcici su divni, mi smo obnovili garderobu za leto konacno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back