beatricaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.100
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kraju ispadne da nista ne mozes jesti vise.. a bez povrca i voca nema zdravlja.. pa sad izvagaj
Ima mineral ZEOLIT cijim se unosenjem (prah se promucka sa vodom) neutralisu pesticidi iz organizma.
Nasa je zemlja jako bogata rudom zeolitom, pa ako znate nekog iz Vranja ili okoline Kopaonika, mozete ga nabaviti po povoljnoj ceni.. u apotekama je vec skuplji.
Na kraju ispadne da nista ne mozes jesti vise.. a bez povrca i voca nema zdravlja.. pa sad izvagaj
Ima mineral ZEOLIT cijim se unosenjem (prah se promucka sa vodom) neutralisu pesticidi iz organizma.
Nasa je zemlja jako bogata rudom zeolitom, pa ako znate nekog iz Vranja ili okoline Kopaonika, mozete ga nabaviti po povoljnoj ceni.. u apotekama je vec skuplji.

Meni i ne smeju nista da prigovore, ali kada je supruga sama katastrofa. Mada verujem da i ostalima dele savete svi od cistacice u zgradi, do vozaca GSPa...

Kod nas razne fore upale neko vreme, oko 2-3 nedelje. Onda ih provali i nema sanse vise. U kolicima smo je gomilu puta uspavljivali kada je bila manja, pa je prebacimo u krevetac. Sada kada je stavim u kolica u stanu obicno vriska. Sada nam u stanu pomogne svaki put ona podloga za presvlacenje. Tu je stavim i ona prestane da place i pocinje da se smeje. Ja joj kao nesto pricam, skinem nesto od odece i ona uziva, a ja odmorim ledja. verovatno ce i to da provali uskoro 
moj sin je nepuna dva meseca alije pomogla igrackica koja se kaci na tendu kolica....posto mora na ravno i zatvoren je tendom bilo mu je dosadno da gleda samo u nas, od kad smo mu kupili zeku koji se vrti i zveci kako se kolica truckaju, mnogo bolje podnosi setnje...Nemamo mi korpu na kolicima. Imamo inglesina espresso kolica. To su kolica od rodjenja pa do treca godine, ili koliko vec ih koristite. Nagovori nas trgovac u Aksi na njih, kao super su. Generalno, nisu losa, ali mislim da ih ne bih uzeo ponovo. Sto je najace, ja gledao neka skuplja da uzmem, a on ne kao ovo je poznata firma, bla,bla,bla... A dobro, ko mi kriv.
Uglavnom, ta kolica su uvek okrenuta unapred. Pozadi imaju neki prozorcic, da vidis sta ti dete radi. NJihova velika prednost je to sto su vrlo mala kada se skupe, a kako vozim manji auto ovo mi puno znacilo.
Nista, ostaje da vidimo kako ce se ponasati kada podignemo naslon. Probacu sa pevaljem u setnji, bar cu prolaznicima da ulepsam danKod nas razne fore upale neko vreme, oko 2-3 nedelje. Onda ih provali i nema sanse vise. U kolicima smo je gomilu puta uspavljivali kada je bila manja, pa je prebacimo u krevetac. Sada kada je stavim u kolica u stanu obicno vriska. Sada nam u stanu pomogne svaki put ona podloga za presvlacenje. Tu je stavim i ona prestane da place i pocinje da se smeje. Ja joj kao nesto pricam, skinem nesto od odece i ona uziva, a ja odmorim ledja. verovatno ce i to da provali uskoro
Nesto sam se nadao da ce se javi neko i kaze kako je to bilo i kod njih i kako je proslo, ali slabo![]()

eto, veliko moje bebce, pametno
on bi sve ko veliki izgleda 
msm ne mator ali primetim kako vise nije ona mala bebica.... sve zagleda, pogled mu je, ma kao da sve zna, 
ludirao se, mi se smejali, i tako...
eto, nije sto je moj 

tako da smo i sa spavanjem opet na starom 

Sale evo reci cu kao beatrica .....ako je za utehu isto kao da opisujes mog sina...sad ima 5 meseci ,stalno hoce u rukama da se nosi,nece da se igra sam stalno trazi da ga neko animira ,napolju jos i hoce u kolica sad kad smo presli u polusedeci ali nece da.zaspi niti da jede napolju tacnije slabo jede kad smo napolju kao da mu sve odvraca paznju a da ga uspavam nema sanse pocne da place nervozira nece da se uspava u kolicima pa ga nosaj ma kakvi...tako da moram kuci odmah setnje mi traju max pola sata nema sanse da odem do grada sa njim ....ne znam resenje ....kazu proci ce kad porastu pa dodju druge muke :-D
Htedoh da pitam ....mi smo poceli sa pirincanom kasom i sad treba da uvedem krompir ......kasu pravim sa dohranom posto ne dojim a dohrana je slatka...ako stavim krompir bice slatko ....jel kad stavljate povrce pravite kasu sa vodom ?
e kad ste kod krompira ja jakovu spremala prekjuce, sa mleko,rasturio se, mada nisam htela da preterujem jer je prvi put, juce mu spremim isto tako-pljuvao je kao da mu dajem ne znam sta, nije hteo da ga jede, ja nisam htela da insisitram, dala sam mu samo da sisa
danas cu probati opet, uopste ne znam o cemu se radilo, pojeo je dve -tri kasicice slatko prvi put i sutradan kao da sam mu dala ko zna sta...
A jel si isto pravila kao i prekjuce? Jel dajes uvek u isto vreme? Mozda nije bio gladan mnogo..ne znam. Svakako nema potrebe insistirati, samo koliko hoce..
Ja sam Sari bila napravila previse gust pire, pa je pravila face kao da ce povrati..tek posle shvatim da treba da ga razredim dosta, dodala i mleka i vode malo..
ma moze samo treba da se pazi na fontanelu...ja sam sina sisala sa 6 meseci masinicom...
). I cim ga osisam skontam koliko je lakse osusiti ga nakon kupanja. I meni Sara uglavnom bas lepo rucka, a nekad se desi da uzme samo par kasikica..nista to ne znaci
Sutra idemo na ceo dan u Karlovce, i htela sam da joj integralni pirinac sameljem, skuvam tj napravim kasicu, medjutim ne znam hoce li se pokvariti u kolima po vrucini dok ne stignemo tamo i td..pa sam kupila i kupovnu kasicu za svaki slucaj..ne znam ni ja

Ako idete u restoran mozes ih zamoliti da stave u frizider, pa malo zagreju pre nego sto jede.
Dajes joj integralni pirinac? Da li ga jede?