Estopa
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Gile Baksuz i njegov drugar Lane,kolko se secam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e i zna li neka da li bebac sada mora imati svoj pasos ili moze da putuje na moj pasos za prvo vreme?
Sally.. mnogo medeni sorcici. Slikaj je sa njima![]()
)evo nas sa 8 nedelja
Pogledajte prilog 284622
kolica su spas za ledja....nije mi sisa losa, raste ko iz vode, na njemu je cartersova velicina 6 mes ( nasa 68)....dohranu dajem oko 100 ml dnevno, bas kad jako trazi posle sisanja....alava beba....![]()

e i zna li neka da li bebac sada mora imati svoj pasos ili moze da putuje na moj pasos za prvo vreme?

jao sto ima puno beba...Sally, Sarica je isti krompirko
....a istina, i moje malo stvorenje je isti tata, tata se zna ko je a mama slabo
))....
)))...izgleda kao predratno siroceMeni sve glupo da kacim ovde non stop slike, da ne smaram)
Velik decak, lep je <3
Cini mi se da lici na tm vise nego na tebe, ako se ne varam
Mora da ima svoj pasos, sigurno
I nama ce trebati za letovanje, u septembru planiramo u Grcku![]()

sali, ona je skroz kombinacija vas dvoje : )
sto se grcke tice mi smo do sada bili samo na rodosu i kosu i to rentirali auto i isli na super male, divne plaze, stalno istrazivali itd,ali sa bebom mi to nije cilj, sada treba da se organizujem za poptuno drugi tip letovanja, zato bih volela da smo maltene na samoj plazi, da je plaza mala, da nije guzva itd.. mada mi drugar kaze da u to vreme u grckoj nigde nije guzva...da ima dosta zelenila... i sve to za sto manje para : )
nasli smo cicak idealan hotel u turskoj ali ipak skontali da od toga nema nista ove godine
a sto vi nece voditi medu na more?
Mm nesto filozofira, u fazonu vodicemo ga na Zlatibor, ne treba mu more... itd...sali, ona je skroz kombinacija vas dvoje : )
sto se grcke tice mi smo do sada bili samo na rodosu i kosu i to rentirali auto i isli na super male, divne plaze, stalno istrazivali itd,ali sa bebom mi to nije cilj, sada treba da se organizujem za poptuno drugi tip letovanja, zato bih volela da smo maltene na samoj plazi, da je plaza mala, da nije guzva itd.. mada mi drugar kaze da u to vreme u grckoj nigde nije guzva...da ima dosta zelenila... i sve to za sto manje para : )
nasli smo cicak idealan hotel u turskoj ali ipak skontali da od toga nema nista ove godine
a sto vi nece voditi medu na more?
Joj kakav je medenjacina

Jeste, megalomanski... Sve si u pravu.Vecina kaze da lici na tatu, a neki kazu da je ista javaljda sta ko prepozna...
Isto za more..ja volim divlje plaze, stene, ne volim guzvu, plitko more, gradske plaze pune suncobrana, niti te hotele velike i komplekse, nego bas divljinu, duboko more za skakanje, borovu sumu i td..Hrvatsko primorje mi je recimo lepse mnogo, na Cresu sam bila, tamo je idealno za moj ukus..
Ali naravno, sad sa njom je bas to sto kazes, drugi tip letovanja, a racunam na Sitoniji ima i jednog i drugog, ima i pescanih plaza sa plicacima, a ima i u okolini nekih malih plazica divljih..
Tursku ne volim iz nekog razloga, bez obzira sto nisam ni isla nikad tamo, imam utisak da je to sve nekako megalomansko, bez duse, ti veliki kompleksi, bazeni meni nemaju smisla mnogo kad sam na moru, ali kapiram da neko to voli..meni uvek draze one bakice po Grckoj sto iznajmljuju smestaj u plavo-belim kucicama..
Zabice, mozda se i sretnemoMada vas ne bih ni prepoznala

Kotor najvise odgovara mom senzibilitetu, ali avaj, plaze su uzasne...Ulcinj mi je wild i totalno opustanje... Jaz mi je dobar pre 15. jula... Bzvz je da ga ne vodite na more ako vec imate stan, bar u junu ili septembru. Ako nastavi da bude ovako toplo, jun ce biti idealan. Msm, mi se vec kupamo, ali mi smo Indijanci
Rusima i domorocima nije 'ladno
Mislim da ce ti svaki pedijatar reci da je najbolja kombinacija more i planina, ali izmedju ta dva-planina. Ja cu ovog leta od moje dece da napravim rumene brdjane. Prvo more pa mesec dana planina, ima da im podignem hemoglobin na 140 
Razumem te Cicak, mi uplatimo u Tari u Becicima prve nedelje jula 7 dana, i to mi je pravi odmor, nema kuvanja, nema vukljanja peskira, igracke ostaju na plazi...ove godine nismo bas pri parama i idem sa decom i drugaricama (i njihovom decom) od 20. juna u kucu jedne od njih. Mi preskacemo jul i avgust, ako idemo negde, biramo Ulcinj, plaza je ogromna i klinci uzivaju u plicaku. U Ulcinju i na Adi se osecam slobodno, nema sminkera kao u Budvi i okoliniKotor najvise odgovara mom senzibilitetu, ali avaj, plaze su uzasne...Ulcinj mi je wild i totalno opustanje... Jaz mi je dobar pre 15. jula... Bzvz je da ga ne vodite na more ako vec imate stan, bar u junu ili septembru. Ako nastavi da bude ovako toplo, jun ce biti idealan. Msm, mi se vec kupamo, ali mi smo Indijanci
Rusima i domorocima nije 'ladno
Mislim da ce ti svaki pedijatar reci da je najbolja kombinacija more i planina, ali izmedju ta dva-planina. Ja cu ovog leta od moje dece da napravim rumene brdjane. Prvo more pa mesec dana planina, ima da im podignem hemoglobin na 140
![]()
Letovali godinama i uzivali.

)