gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam da moze da bude problem sa sisanjem, ali posto te nista ne boli, nema frke.znate da sam pitala dr da pogleda odma dal ima spojenu resicu s jezikom, onaj frenulum kako l;i se zove jer sam ja to imala i isla da mi to seku
i on to nema
e sad, primetih nesto drugo
nije mi se pre ni cinilo cudno, ne znam kako
al danas nesto pocela da razmiljam i skontam da ja to newmam a ni moj dragi
njemu je spojena rezica gornje usne skroz nismo s desnima, ali skroz, vidi se kvrzica na desnima na sredini
citam sada o tome
i to je frenulum taj isto
al gornje usne u desni
i zbog te kvrzice najverovatnije ce imati razmak izmedju zubica prednjih kasnije
O.o
spomenucu tio dr sledece kontrole, pa da mi da neki uput da mu to secnu
jel postoji neki problem jos koji moze da ima zbog toga?
Ja znam da moze da bude problem sa sisanjem, ali posto te nista ne boli, nema frke.
Za ostalo ne znam.
LB je imala tekst o tome, sa'cu da iskopam.
- - - - - - - - - -
Evo ga http://theleakyboob.com/2012/11/the...-tie-related-issues-assessment-and-treatment/
I ovo moze isto napraviti problem kada je frenulum toliko kratak da se gornja usna pri sisanju podvrne na unutra i tako povredjuje bradavicu, znam sta pricam.
Ovo kao na druge dve slike na linku koji sam ti postavila.
Tara, nemoj ga na pod ako je hladno. Mali je.
Sad ce lepo vreme pa ces moci slobodno.
Ja nisam spustala na pod dok je bio bas mali, bilo mi bzvz da je dole a ja spartam pored, dizem prasinu itd... pogotovo sto je kod nas uvek vise ljudi...
Na podu je od kako je naucio da puze... tad je vec bio jaci i veci...
to je za frenulum jezika i nepca donjeg tj desni... to sam ja imala, ali ovaj frenulum gornje usne i gornjih desni u vecini ne.stvara nikakav problem kod sisanja, vise je estetske prirode i razdvaja prednje keceve, pa ce imati razmak izmedju tih zubica, zbog toga pitam jel neko to sredjivao,jel necije dete to imalo, i dal je imalo nekih jos problema kasnije sem te estetike
Ja imam taj gornji i imam razmak medju zubima, sem toga nista vise i koliko vidim ima to i moja mala![]()
Probaj, ako ne smeta bebi slobodno jedi.![]()
jedno pitanje, da li jesti visnje tokom dojenja? tj pitu sa visnjama?
jedno pitanje, da li jesti visnje tokom dojenja? tj pitu sa visnjama?