Cicak, srecno krstenje, i rodjendan u zakasnjenju. Verujem da ce tvoj sinak izrasti u cestitog, vrednog i dobrog coveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cicak, srecno krstenje, i rodjendan u zakasnjenju. Verujem da ce tvoj sinak izrasti u cestitog, vrednog i dobrog coveka.
Ne odustaj od dojenja ! Jesi li probala silikonske bradavice ? Šta kaže patronažna sestra u vezi sa dojenjem ?nista od sisanja....nema sta nisam probala, dere se i nece da je uhvati....juce smo uspeli dva puta ali tek kad je bio skoro sit od izdojenog i dohrane pa je po malo povukao i zaspao na sisi....izdajam redovno, imam el. pumpicu ali sve je to uzalud jer mi mleko polako nestaje....a njegov apetit je srazmeran bebi od par meseci, preko 100 ml po obroku....ja jedva sad izdojim 20-30...
puno vas sve pozdravljam, nemam vremena da citam sta pisete ali cu uskoro doci, samo da se jos malo uhodamo...
p.s. koristimo i moderne platnene pelene od coki loki....odlicne su, sve moje preporuke....
nista od sisanja....nema sta nisam probala, dere se i nece da je uhvati....juce smo uspeli dva puta ali tek kad je bio skoro sit od izdojenog i dohrane pa je po malo povukao i zaspao na sisi....izdajam redovno, imam el. pumpicu ali sve je to uzalud jer mi mleko polako nestaje....a njegov apetit je srazmeran bebi od par meseci, preko 100 ml po obroku....ja jedva sad izdojim 20-30...
puno vas sve pozdravljam, nemam vremena da citam sta pisete ali cu uskoro doci, samo da se jos malo uhodamo...
p.s. koristimo i moderne platnene pelene od coki loki....odlicne su, sve moje preporuke....
nista od sisanja....nema sta nisam probala, dere se i nece da je uhvati....juce smo uspeli dva puta ali tek kad je bio skoro sit od izdojenog i dohrane pa je po malo povukao i zaspao na sisi....izdajam redovno, imam el. pumpicu ali sve je to uzalud jer mi mleko polako nestaje....a njegov apetit je srazmeran bebi od par meseci, preko 100 ml po obroku....ja jedva sad izdojim 20-30...
ne odustajnista od sisanja....nema sta nisam probala, dere se i nece da je uhvati....juce smo uspeli dva puta ali tek kad je bio skoro sit od izdojenog i dohrane pa je po malo povukao i zaspao na sisi....izdajam redovno, imam el. pumpicu ali sve je to uzalud jer mi mleko polako nestaje....a njegov apetit je srazmeran bebi od par meseci, preko 100 ml po obroku....ja jedva sad izdojim 20-30...
hvala svima....radim po savetu neonatologa...u bolnici smo bili 5 dana i svasta smo probali i probacemo, babice i neonatolog su nas stalno obilazili i savetovali me...ovo je beba od 5 kg, kao dete od 2 meseca i moralo se na dohranu jer je poceo drasticno da gubi na kilazi jos u bolnici....necemo lako odustati, to sigurno ....nocas sam imala napad drhavice koji je trajao oko 10 min i koji me probudio iz sna i jako sam se uplasila....danas sam ok, temperature nemam...nadam se da ce biti sve ok....
kis, jel ti rekoh da je prle na ovoj kontroli dobio 1350 grama i porastao 5 i po cme, i dr nam je bila odusevljena sto samo sikimo, naletesmo izgleda u novom sadu na dr koja ne potkopava dojenje
![]()
Samo opaska na prethodne komentare-nikad ne cekaj da ogladni.
Beba ne odbija dojku zato sto je sita, nego zato sto ne zna da sisa.
Da bi bila raspolozena za ucenje, ne sme histerisati od gladi.
Prvo das malo svog mleka (20-30ml) kasicicom, pa onda dojku, strpljivo, polako, smireno.
Nikad ne drzis bebu gladnu, ako ne ide sisanje, das jos mleka kasicicom ili spricem, a ucenje sisanja odlozis za sledeci podoj.
To je najvaznije-nahraniti bebu, izbaciti flasicu i odrzavati kolicinu mleka izdajanjem redovno (na svaka 3 sata i danju i nocu) dok ne uvezbate dojenje.
Videla sam sa telefona, ne stizem da pisem, samo jurcam ovih dana nesto.
Bravo, bre, Boki!
E, da, i prvo sika, pa druga hrana, plan je dobar.
I sa punih 6.
Gvozdje moze biti problem, ne zato sto sisa-to je zabluda, nego zato sto je prevremeno rodjen.
Ali, ako se pojavi taj problem, svakako ga necete resiti hranom, nego ce dobiti sirup.
Tako da nema razloga da zuris, niti da uvodis nesto preko reda.
Ovo je da popizdis!!!
Pedja nece da spava pre 23h, a ujutru ustane u 6h.
Moji bili veceras do 20:20h, i sad sam ih zvala da im kazem da mi vise ne dolaze tako kasno. Posete do 18h.
Oni svi dodju u 19, popale ga najzece, nece ni da jede, ni nista. Ja tacno skontam kad mu se prvi put prispava, i znam da je tisina i da ga odmah stavim na siku zaspe u sekundi... sto duze ostane budan posle toga teze zaspiva...
A svi lepo odu kuci i zaspu kad im.dune a ja se borim sa histericnim detetom do ponoci! E pa necu vise!