november child
Elita
- Poruka
- 18.222
To je sve individualno! Recimo, moja mama je mene i mog brata stavljala u dubak ja sam prohodala sa 11 meseci a on sa 13. I ništa nam ne fali i nikakav problem sa kičmom nemamo a ceo život sam se bavila nekim sportom.. Čista glupost! Ali poštujem tudje mišljenje i stavove oko ne korišćenja dubka. Moj stav je da ću ga koristiti i ajde me tuži zbog toga socijalnoj službiMsm, stvarno kako te ne mrzi više
Ja ne poznajem nikoga od rodbine, prijatelja i poznanika ko nije koristio taj dubak ali ispade da ovde ni jedna od vas nije i neće. No, to je opet tudji stav. Ja isto mogu da se foliram da neću da bih bila prihvaćenija medju istomišljenicima ali NEĆU! Prema tome, boli me uvo šta ko misli o tome što ću ja svoje dete stavljati u dubak. Tražila sam mišljenje o tome, dobila ga, zahvalila se i odlučila kako ja mislim i osećam kao majka svog deteta šta je najbolje za njega.
..a zashto si trazila mishljenje, tachno..?

Msm, stvarno kako te ne mrzi više 

ajmo zapaliti onaj dzoJint 
Ja prvi put čujem za ovako glupu predpostavku, bez uvrede. Sada pedijatri obavezno pokazuju roditeljima odredjene vežbe koje treba da rade sa decom videćeš u ostalom kada budeš išla kod svog pedijatra sa bebom... I da ponovim ono što sam napisala, npr. da se vežbaju zglobovi kod dece kako bi se lakše oslanjali, pridržavali ručicama. Zatim ustajanje sa strane iz ležećeg položaja i tako dalje. Bar je u Beogradu tako, imam dve prijateljice kojima dr. iste vežbice pokazuje prilikom svake kontrole. Sa detetom mi je hvala Bogu sve u redu i da ga ne hvalim previše sve jako brzo kapira.. Rodjen je u terminu, dakle ništa mu ne fali. Danas pedijatri tako rade, bar oni dobri