zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
znači prvi put u životu čujem za rozeolu.
nadam se i zadnji
i da vas priupitam. kad kažete imao reakciju na određenu hranu, šta to znači?
neki opis, ili T ili šta.
ja je zagledam svaki dan, naravno ništa nema, sem neke 2 bubuljice -jedna na licu, jedna na vratu. kontam da to nije od hrane, nego od turanja svega u usta. a možda je i ujelo nešto....
i ahahahhahahah danas mi zaspala u stolici za hranjenje, slatkiš mali umrla sam od smeha. otvara usta a vidim ja oči na pola koplja
nadam se i zadnji

i da vas priupitam. kad kažete imao reakciju na određenu hranu, šta to znači?
neki opis, ili T ili šta.
ja je zagledam svaki dan, naravno ništa nema, sem neke 2 bubuljice -jedna na licu, jedna na vratu. kontam da to nije od hrane, nego od turanja svega u usta. a možda je i ujelo nešto....
i ahahahhahahah danas mi zaspala u stolici za hranjenje, slatkiš mali umrla sam od smeha. otvara usta a vidim ja oči na pola koplja

, a tek u rodic u kupovinu kad je imao 3 meseca otprilike

i ne brini se, desava se to. I ja sam se prvi put nervirala, pa sam skontala da je to neka njihova faza. Desavalo se milin puta da jednu siku nece i nece, dere se i nece, pa sledeci dan hoce. Mislim da levu nije hteo jedno mesec-dva. Povuce samo malo i nista prebacim ga na desnu. I tako mesec ili cak dva meseca. I posle nastavi kao da nista nije bilo. Sva sreca pa je uvek bar malo siskao iz leve, pa mi nije nestalo mleka. Usteo je za dva-tri dana da navuce toliko da bude kao i u desnoj. Eto ja nasiroko ali mozda ti pomogne moje iskustvo 
za Dunju
.