Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moj je sinoc plakao i nije hteo da sisa, prvi put od kad se rodio :sad2:
Posle kupanja ga uzela za podoj, kad krenu cika i vriska, urlikanje bolje reci
uspavao se na velikom krevetu brzo, bez sisanja
nocas sisao ok
pojma nemam sta mu bi
mozda opet neki zubic krece, jel hoce od toga?

Ps. nocas-jutros malo posikio i place nece vise... ja ga uzmem u narucje i nunam, a on mmmmm-ce, .... u jednom momentu podrigne, umiri se i zaspi... posle par sekundi cujem kako mu creva rade. Sta je to? Jel moguce sa ima stomacni virus? Da zato nece da jede... ili da mu zeludac stao... me nemam.pojma...

Evo sad sam ga morala u kolica i samnom napolje da sirimo ves, nece sam ni sekunde, odmah se buni... vozamo se kroz celu kucu...
Mm stalno u nekim obavezama... i sad smo sami... a i kad dodje uvek ima nesto... tako da ja nisam ni da se umijem stigla... i sad kuckam umesto to da radim...
Idemo sad u kupatilo da me gleda kako se umivam... pa ako bude dobar mozda se i istusiram... ;)

moj bumbar je imao 3 dana temperaturu i dr rekla da ce toliko dana imati osip. tako je i bilo. isto nije hteo da pije mleko, ali njemu se zgadilo jer je dva put pod visokom temperaturom povratio. on je vec jeo svasta na kasiku, tako da mi nije bio veliki problem za ishranu, ali sam brinula da mu se ne zgadi trajno

sta ce u trznom centru
ni ja ne idem po trznim centrima :D

moj dragi i ja smo ti, sto bi moja mladja seka rekla , ko dva penzionera :D

to kada nam dodje u goste na par dana, pa se smori ziva , i onda dodje kuci, pa se izlane kevi :D

..pa chuj, i ja sam u ushce ushla prvi put kad sam trazila morske sandale za alekseja i jakshu.. :lol:
..sreca pa sam znala gde da trazim, imamo shesnaestogodishnjeg nedeljnog izveshtacha sa lica mesta.. :)

I moj je sinoc plakao i nije hteo da sisa, prvi put od kad se rodio :sad2:
Posle kupanja ga uzela za podoj, kad krenu cika i vriska, urlikanje bolje reci
uspavao se na velikom krevetu brzo, bez sisanja
nocas sisao ok
pojma nemam sta mu bi
mozda opet neki zubic krece, jel hoce od toga?

Junior poslednjih dana popije oko 100ml Humane pred spavanje umesto 330-360ml. Valjda kako su prestale vrucine, manje pije. Ne znam.

Jel inace sve ostalo ok?

ja cu moje dete da vuglim po pijacama
tu ako ne stekne imunitet, nista nismo uradili :D
hahaha
jao....

..svak pijaca je i u tri popodne chistija od svakog trznog centra, sa klimama, osvezivachima, hemikalijama za ribanje i briskanje i naravno, posetiocima..
..chistija u smislu svega onoga shto kruzi medju ljudima, naravno, ne mislim na smece..
..glavni rezervoar trchkavica su shkolarci, a njih i nema neshto po pijacama.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back