Sve muške zablude.....

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557
Na temi Vrisak, dok smo sablažnjeno vriskale "iju" u raznim tonalitetima, povela se konverzacija o najvećim muškarčevim zabludama ......
I zaključili smo da zaslužuje sopstvenu temu.
Dakle, koje su to muške zablude koje vas ostave bez teksta (nekad nasmeju, nekad rastuže, a nekad prosto nemate komentar)?

Mene iznova fascinira njihovo ko stena čvrsto ubeđenje da lepu devojku ne možeš smuvati ukoliko nisi imućan. Kao da po nekom nepisanom pravilu (ili je pisano al ne znam u kom Zakoniku), lepota i novac moraju ići zajedno.....

Na temi Vrisak, dok smo sablažnjeno vriskale "iju" u raznim tonalitetima, povela se konverzacija o najvećim muškarčevim zabludama ......
Dakle, koje su to muške zablude koje vas ostave bez teksta (nekad nasmeju, nekad rastuže, a nekad prosto nemate komentar)?

Mene iznova fascinira njihovo ko stena čvrsto ubeđenje da lepu devojku ne možeš smuvati ukoliko nisi imućan. Kao da po nekom nepisanom pravilu (ili je pisano al ne znam u kom Zakoniku), lepota i novac moraju ići zajedno.....

Ovo je zabluda ? :think:

Meni je slatka ona zabluda "šta će ona sa mnom kad sam debeo, mator, tužan, glup.....(ubaci epitet po želji)...". Mislim, ako je već rešila da spava sa tobom, znači da si joj privlačan.....

Opozitna ovoj je ubeđenost svih muškaraca sa velikim (IJU!) penisom da su dobri ljubavnici. Ono, čim ga vidi takvog gabaritnog, žena momentalno doživi orgazam....:roll:

Bila bi zesca zabluda da ne verujemo svojim ocima a xxx puta smo se uverili u tacnost zabluda..to sto neke znaju za jadac ne znaci da su sve nacitane..naprotiv te koje tvrde da su zablude uglavnom nemaju veze i dodirnih tacaka sa datim primerima

PA i ne mozes, sve dobre ribe a da su slobodne us uglavnom sponzoruse... :lol:

mene više nasmeje ona da je lepa devojka obavezno i glupa.:manikir:

PA koliko god to izgledalo kao stereotip (sto bi rekla ona misisca stereo) vrlo je povezano jedno sa drugim...

Tokom odrastanja svi mi se nekako dokazujemo u drustvu, u okolini, imamo neke ciljeve i koristimo raspoloziva sredstva da ih postignemo...

Lepoa devojka, atraktivna, to mnogo lakse postize samo zbog svoje lepote i samim time ne mora mnogo da radi na nekim svojim drugiim kvalitetima... ;) A mlada je i ne shvata prave zivotne vrednosti. Vidjeno 100x.

Back