astrobilja
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
lepo vreme,novi dan...uskoro ce i jupiter krenuti direktnim hodom i bice vise srece svima nama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devica u podznaku..imas blage tezine na emotivnom planu koje se mogu prebroditi.ako si mislila na pojam stabilne veze i nesto ozbiljnije sto vodi ka braku to ti pocinje u oktobru 2007.marshy_style:ako može za mene ljubav 07.12.1982. 23h 35min Beograd
astrobilja:devica u podznaku..imas blage tezine na emotivnom planu koje se mogu prebroditi.ako si mislila na pojam stabilne veze i nesto ozbiljnije sto vodi ka braku to ti pocinje u oktobru 2007.
zeljkons:Molim te odgovori mi što pre,jako sam nestrpljiv.
05.05.1973 18.30 Vrbas
Interesuje me posao kakve su mi šanse za novi posao i kade je nalbolje vreme
snekijana:Draga Biljo malo sam u problemu vezano za posao sta uraditi, Snezana; 14.02.60 055(00) mama mi kaze da sam rodjena tacno u 12 nocu,volela bih da naucim nesto vezano za astrologiju kao i da sam bila pocela da ucim tarot, ali sam odustala, hvala unapred
GDE?MESTO RODJENJA?maja79:pa biljo kako to da sam cas vodolija cas riba a po tebi lav?rodjena sam 21.o5.1979. u 1;05 nocu.