TUZNA BEBA
Početnik
- Poruka
- 15
Volela bih ako mozes da mi odgovoris,, ako ti nije tesko.Interesuje me brak i dete,jako se plasim da ga necu imati.19.04.1972 u 4.50h-ivangrad.Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da sam na vidikumajra:Rodjena sam 02.08.1967,Drvar,BIH 9,30 pre podne
Zanima me kada mogu ocekivati da resimo stanbeno pitanje,a ako moze neke blize smernice?
Srdacan pozdrav i hvala!
astrobilja:DEVOJKO,SVIMA KOJI POSTAVE PITANJE ODGOVARAM,I MISLIM DA JE VISE NEGO KOREKTNO OD MENE.REDOSLEDU ODGOVARANJA ME NECES UCITI TI,POGLEDAJ MALO BOLJE KO JE BIO PRE TEBE I KO CEKA PRE TEBE.DRUGO,KO JE TEBE UOP[TE PITAO ZA POL?"ŽENKA"!TE ULIČNE IZRAZE I KOMUNIKACIJU KOJU IMAŠ PRIMENJUJ GDE SI NAUČILA I KO JE NAVIKAO DA TE SLUŠA,JA NE.ODGOOVOR CES DOBITI,I OD DANAS SI NA IGNORE ZA UVEK.

angely:Astrobilja rodjena sam 02.11.1983. u 09:00 u Sarajevu interesuje me ...recimo brak i porodica
uopste ti nisam rekla u tom kontekstu vec da svi ljudi rodjeni u isto vreme a razlicitog datuma,godine i mesta rodjenja ne mogu imati isti podznak i da postoji metoda odredjivanja podznaka.micka_88:Evo ja imam jednu primedbu,iz sasvim d obrih namera ja sam ti preko PM postavila jedno pitanje vezano za moj podznak,a pre toga z a horoskopeosobama koje imaju brata ili sestru bliazanca,a ti si mi barem se tako cini odgovoril ada veoma dryak nacin koji sam ja protumacila-Glupaco,kako nemas mozak,uymi nesto nauci,pa mi se javi.A mene je kao potpunog ametera,kojeg ne interesuje bavljenje astologijom vec samo neke stvari koje su vezane za moj zivot.Pa tako smatram da sam mogla da na pr. odgovorim kada je ona devojka pitla sta je u podznaku da kazem rodjena si u isto vreme kada i ja,znaci sigurno si Bik...
Citat tvog PM-aastrobilja:uopste ti nisam rekla u tom kontekstu vec da svi ljudi rodjeni u isto vreme a razlicitog datuma,godine i mesta rodjenja ne mogu imati isti podznak i da postoji metoda odredjivanja podznaka.
jasno sam rekla da odgovaram na jedno pitanje,i odgovorila sam ti i n a to i na ovo,i bilo je i pre neko,i necu vise.
jedno pitanje jedan odgovor.