sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li je ovo jedna od tema koja bi trebala ovde ici al mi je zaista potrebna pomoc.
Da li mozda znate kako je najlakse dobiti ovakvu boju kose?
http://4.***************/-gc3SV0Bvu...AGg/zchHYpyMGf4/s1600/ashlee-simpson-hair.jpg
nesto izmedju crvene i narandzaste,al da vuce na narandzasto.
Ja se farbam vec duze vreme i dovoljno sam svetla da bi mogla da primim i dobijem slicnu boju.Trenutno imam svetlo zlatnu kosu.Nesto izmedju smedje i narandzaste.Bila sam crvena pa se ofarbala plavom i tu dobila.
Ali ja bih zaista zelela imati onakvu boju.Mislila sam da probam da mesam dve boje,mozda narandzastu i crvenu pa da se time ofarbam.
Ne znam sta vi mislite,je li neko imao iskustva sa ovim i zna kako dobiti?
Hvala unapred.

:eek: sa tamno plavom:eek:
mislim da je PIL negde pisala da je zeznula boju loreal-om:sad2: tj da joj je ispala tamnija od njene prirodne, a htela je neku tamno plavu...
dobro je da sam odustala od farbanja jer sam bash sa loreal casting htela da probam :sad2:

...Alex rekla bih da nam je boja sada slicna....
...mada sam ja zelela nijansu svetlije, a dobih nijansu tamnije....:(
...i sve se nadam da ce se isprati za par pranja, pa doci na tu
neku sveltiju nijansu...
...mnogo ti je lepa kosa...:D

mislim da je PIL negde pisala da je zeznula boju loreal-om:sad2: tj da joj je ispala tamnija od njene prirodne, a htela je neku tamno plavu...
dobro je da sam odustala od farbanja jer sam bash sa loreal casting htela da probam :sad2:

Nije tamnija od prirodne, nego farbe kojom mi je kosa već bila tretirana.
Koristila sam ovu: http://www.lorealparis.rs/bojenje-kose/boja/sublime-mousse/70-cista-najsvetlija-smeoa.aspx
Boja i ne liči na tu, mnoogo je tamnija, srednje smeđa, iako mi je kosa bila u nijansi između dva uzorka sa kutije, znači nije bila pretamna. Zanimljivo mi je je super izjednačila izrastak koji je tamnosmeđ, sa ostatkom vlasi koja je bila svijetlosmeđa sa bakarnim odsjajem... znači, ona je dobro prekrila sve, samo što veze nema sa bojom koja je data u paleti:/

Ja generalno lorealom nisam zadovoljna, ne dobijam željenu boju nikada, ali ostajem pri njoj, kada se sama farbam, iz razloga što su pogrešne, ali lijepe nijanse koje se ne ispiraju brzo. Sestra ima mnogo sijedih, i njoj loreal ne može sijede da prekrije. Tako da ona isključivo palet koristi. To su prejake farbe koje sijede savršeno izjednače sa ostatkom, ali meni kosu čine slamastom, znači isušuju je previše.

Ako želiš samo da osvježiš svoju boju, loreal je savršen. Imaju i predivan balzam uz farbu. Ali, ako želiš da mnogo odstupiš od svoje nijanse, ja lorealu više ne bih vjerovala.

...evo slike farbe koju sam ja koristila...te ni nema na sajtu koji je nama dostupan, bar ja ne nadjoh....
07082011425-1.jpg

Meni je L'oreal casting savrsena :)
a i na crnu kosu sam samo sa tamno plavom mogla da izvucem nesto svetlije,a da ne odem u narandzaste nijanse.
I ok je,sad preko leta mi se svidja svetlija nijansa.
I svidja mi se kosa posle farbanja,mirise predivno i sija i meka je :zaljubljena:
Brojim dane do sledeceg farbanja :lol: dok jos mogu ovu duzinu kose sa jednom kutijom da ofarbam.

Ma da, jadni vi kovrdžavi sa tim loknama, težak vam je život baš, pffff :roll:

:lol:

Enivejz, baš zato što ja imam užasno gomance na glavi, koje neće da se uvije nikad i nikako, ja ujutro odoh na šišanjac pa ćem vidim šta ćem smislim.
Pošto sam već zarasla i grozno je, onako od kratke muške frizure preraslo... kapiram da bi mogao neki mini pažić il' nešto.
Smisliću već na licu mesta, valjda.

Ma da, jadni vi kovrdžavi sa tim loknama, težak vam je život baš, pffff :roll:

:lol:

Enivejz, baš zato što ja imam užasno gomance na glavi, koje neće da se uvije nikad i nikako, ja ujutro odoh na šišanjac pa ćem vidim šta ćem smislim.
Pošto sam već zarasla i grozno je, onako od kratke muške frizure preraslo... kapiram da bi mogao neki mini pažić il' nešto.
Smisliću već na licu mesta, valjda.

Samo ne menjaj onu boju sto si imala prosli put, sjajna je, nesto svetlo smedje-crveno-zlatno :))

Nisam promenila boju, imam je još uvek, sa potamnelim tenom i tamnim obrvicama-pijavicama, prava sam Romkinjica :lol:

Enivejz, sad sam došla od šišarke, nije htela da me šiša, kaže mora još malo da mi poraste kosa pa da bude bezbedne dužine za to što sam htela.
Imam još uvek neke rupe i repove i nešto svašta i pitanje da li bi uspela da mi napravi kako treba, kao bolje da još malo poraste :(

A ovako nešto sam zamišljala, to pristaje mojoj njušci :lol:

female-short-hairstyles-12.jpg

very-short-hairstyles-picture-001.JPG

AAAAAgFwviMAAAAAAHt6yQ.jpg

Znači neki stepenasti kratki krecavi paž, pa da :D

Nisam promenila boju, imam je još uvek, sa potamnelim tenom i tamnim obrvicama-pijavicama, prava sam Romkinjica :lol:

Enivejz, sad sam došla od šišarke, nije htela da me šiša, kaže mora još malo da mi poraste kosa pa da bude bezbedne dužine za to što sam htela.
Imam još uvek neke rupe i repove i nešto svašta i pitanje da li bi uspela da mi napravi kako treba, kao bolje da još malo poraste :(

A ovako nešto sam zamišljala, to pristaje mojoj njušci :lol:

female-short-hairstyles-12.jpg

very-short-hairstyles-picture-001.JPG

AAAAAgFwviMAAAAAAHt6yQ.jpg

Znači neki stepenasti kratki krecavi paž, pa da :D

od kad nisam chula da neko kaze krecavi :D
mislila sam da samo ja to govorim :lol:
valjda mislimo na isto:think:

Back