*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Ijaoooo kako dobra boja,kako li se ta boja zove Sonja,ja patim da imam takvu..paaatiiim...
Nemoj da patis

to ti je Evolution-aurora venecija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijaoooo kako dobra boja,kako li se ta boja zove Sonja,ja patim da imam takvu..paaatiiim...

to ti je Evolution-aurora venecija
E sad si me bacila na muke..ako odem kod frizerke varaticu se takva..

To je isti fenomen kao i sa crvenim ruzem ,na drugima mi je perfektan ali ja kada namazem izgledam sama sebi smesno
E a ja sam plava..dal ce da se primi,ili cu ispasti zuta ko lisica.Mada ne b imi bilo prvi put.To je isti fenomen kao i sa crvenim ruzem ,na drugima mi je perfektan ali ja kada namazem izgledam sama sebi smesno
![]()
Moz da bidne al ne mora da znaci
sa tamno plavom
tj da joj je ispala tamnija od njene prirodne, a htela je neku tamno plavu...

sa tamno plavom
mislim da je PIL negde pisala da je zeznula boju loreal-omtj da joj je ispala tamnija od njene prirodne, a htela je neku tamno plavu...
dobro je da sam odustala od farbanja jer sam bash sa loreal casting htela da probam![]()

sa tamno plavom
mislim da je PIL negde pisala da je zeznula boju loreal-omtj da joj je ispala tamnija od njene prirodne, a htela je neku tamno plavu...
dobro je da sam odustala od farbanja jer sam bash sa loreal casting htela da probam![]()

dok jos mogu ovu duzinu kose sa jednom kutijom da ofarbam.Pa nije crvena, sta pricas... bas onako, lepa cokoladna nijansa.

Ili pomorandzom 
pricaj ti sta hoces, ja kazem da je sve to njam, njam.Nijansa se menja u zavisnosti od svetla
Od cokolade za kuvanje preko mlecne do,...hmm.... cokolade sa jagodom?Ili pomorandzom
![]()

i ja volim ravnu... ustvari volim dugu a kad je ravna deluje duza.Meni se najvise svidja kad mi je ovako ravna. Sto je uobicajeno za nas kovrdzave, da hocemo ravno i obrnuto..
Pogledajte prilog 197561

Ma da, jadni vi kovrdžavi sa tim loknama, težak vam je život baš, pffff
Enivejz, baš zato što ja imam užasno gomance na glavi, koje neće da se uvije nikad i nikako, ja ujutro odoh na šišanjac pa ćem vidim šta ćem smislim.
Pošto sam već zarasla i grozno je, onako od kratke muške frizure preraslo... kapiram da bi mogao neki mini pažić il' nešto.
Smisliću već na licu mesta, valjda.
)

Nisam promenila boju, imam je još uvek, sa potamnelim tenom i tamnim obrvicama-pijavicama, prava sam Romkinjica
Enivejz, sad sam došla od šišarke, nije htela da me šiša, kaže mora još malo da mi poraste kosa pa da bude bezbedne dužine za to što sam htela.
Imam još uvek neke rupe i repove i nešto svašta i pitanje da li bi uspela da mi napravi kako treba, kao bolje da još malo poraste
A ovako nešto sam zamišljala, to pristaje mojoj njušci
![]()
![]()
![]()
Znači neki stepenasti kratki krecavi paž, pa da![]()

Pa krecavi je ono kad je nešto krecavo, je l'?
Kao onako malo šiljkasto, repkasto, stepenasto, rupičasto, svrakasto?