sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
002-1.jpg
003-1.jpg

Idem na drugarsko veče. Valjda neće da se ispravi dok stignem.:)

...jaoooo Rado kakva divna kosa.....;)

Ja dobila perut od te diamond nivee :(
A inače balzam koji joristim već evo drugo pakovanje - Afroditin od meda, 500ml, extra mi je!

Ovo je sampon, balzam uzmem neki najjeftiniji... Genera (aloja vera)... Imam kvalitetnu kosu, ne bacam neke velike pare na nju, mama me farba, jedino sto ne zalim za dobro sisanje... Inace, Afrodita je odlicna marka, ja koristim njihove kreme. Moja prijateljica daje po 6000-7000 na kreme, meni zao... Uostalom, idem jednom mesecno na tretman, pa mi ubaci ampulu.

jer to ona zelena?da li koristis onu obicnu ili za plavuse?
interesuje me i da li stavljas posle svakog pranja,ili kako?
i koliko ostavis da ti deluje?

Jeste to su one zelene tube, a prvo sam koristila Repair and shine a sad Sleek and shine, jednom cak i onu za plavu kosu, i mogu da ti kazem da nisam primetila neku razliku izmedju njih. Posle svakog pranja je koristim a ona se nanosi kao regenerator. Nije potrebno da cekas, vec naneses rascesljas kosu i odmah isperes.

Koristim Garnier regenerator i onu masku u tubi smooth and shine, do skoro i farbu Garnier... nema sanse da ih menjam dok god ih budu proizvodili, prezadovoljna sam. Mnogo lakse se feniram od kad koristim ovu masku( pakovanje) i kosa mi je mnogo meksa i svilenkastija. Inace je vunasta i talasasta. Trenutno sam satirana, frizerka mi je radila sa farbom Keune.
Pogledajte prilog 188482 Pogledajte prilog 188483

002-1.jpg
003-1.jpg

Idem na drugarsko veče. Valjda neće da se ispravi dok stignem.:)

sve same fatalne plavuse.....

Koristim Garnier regenerator i onu masku u tubi smooth and shine, do skoro i farbu Garnier... nema sanse da ih menjam dok god ih budu proizvodili, prezadovoljna sam. Mnogo lakse se feniram od kad koristim ovu masku( pakovanje) i kosa mi je mnogo meksa i svilenkastija. Inace je vunasta i talasasta. Trenutno sam satirana, frizerka mi je radila sa farbom Keune.
Pogledajte prilog 188482 Pogledajte prilog 188483

prelepo ...

Back