sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ja sam jedna krajnje strpljiva osoba : )))
al znate šta me sada muči
mnogo sam ljuta na svog frizera i htela bih da ga promenim, a opet mi i krivo da ga menjam jer me super šiša a ja imam problema da se prepustim nekom frizeru
al opet kad vidim oavj pramen pomislim da bi trebalo da ga menjam i tako

Ako ne bi da ga menjas zbog sisanja,onda mu reci kad odes na sisanje da nisi bila zadovoljna pramenovima.
Ako je normalan frizer,shvatice te i nece biti problema.
Bar bih ja to uradila da se nadjem u tvojoj situaciji.
Mojoj frizerki uvek kazem ako uradi nesto sto mi se ne svidja,i ona to prihvati i sve je ok.

Krajem septembra prosle godine je prva slika
druga je posle nekoliko dana i posle sisanja
Nedostaje mi duga kosa sada.... :aha:

Svidja mi se i prva i druga varijanta. :ok:Pogotovo boja na prvoj slici. A frizura na drugoj je efektivna, ali bar meni teska za odrzavanje :( bez feniranja gubi oblik, pa je nezgodnoako se pere svaki dan, dva...i jos pusta,onda je fen isusi...
( i pas je presladak-med pravi, dzaba oni zubici strasni, kad je umiljat, podsjeca na mog vucijaka... ali to nije tema...:mrgreen:)

puštam šiške
dok ne poludim i ne odfikarim ih

np4az4.jpg

Poslednja izmena:
Svidja mi se i prva i druga varijanta. :ok:Pogotovo boja na prvoj slici. A frizura na drugoj je efektivna, ali bar meni teska za odrzavanje :( bez feniranja gubi oblik, pa je nezgodnoako se pere svaki dan, dva...i jos pusta,onda je fen isusi...
( i pas je presladak-med pravi, dzaba oni zubici strasni, kad je umiljat, podsjeca na mog vucijaka... ali to nije tema...:mrgreen:)

Boja je ista i na prvoj i na drugoj slici, hocu da kazem nije mi farbana kosa posle sisanja.
Na suncu moja kosa dobije totalno drugu boju :)

puštam šiške
dok ne poludim i ne odfikarim ih

np4az4.jpg

Boja je ista i na prvoj i na drugoj slici, hocu da kazem nije mi farbana kosa posle sisanja.
Na suncu moja kosa dobije totalno drugu boju :)

Donamileva, diiiivna kosa! :ok:
I ja pustam shishke, i nemam nikakvu frizuru vec 2 mjeseca, zbog ovih kretenskih snalica :dash: Inace su mi do pola nosa, i kad nemam snalice (rajif ne volem) licim na one pse sto im se oci ne vide...tipa snaucer-samo bez brade i brkova...:mrgreen:

Alex-onda mi se vise svidja boja na suncu :lol: Na prvoj izgleda boja meda, na drugoj skoro crna...:think:

Back