Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ah dileme i muke ...a kosa raste 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ja sam jedna krajnje strpljiva osoba : )))
al znate šta me sada muči
mnogo sam ljuta na svog frizera i htela bih da ga promenim, a opet mi i krivo da ga menjam jer me super šiša a ja imam problema da se prepustim nekom frizeru
al opet kad vidim oavj pramen pomislim da bi trebalo da ga menjam i tako
mada, kad spustiš kosu, kao na slikama koje si ranije postavljala, meni se sviđa

...lepa ti je kosa Alex...
...znam taj osećaj kad se ošišaš, pa ti nedistaje duga kosa...meni mnogo puta nedostaje moja...a onda se tešim ipak raste![]()

Krajem septembra prosle godine je prva slika
druga je posle nekoliko dana i posle sisanja
Nedostaje mi duga kosa sada....![]()
Pogotovo boja na prvoj slici. A frizura na drugoj je efektivna, ali bar meni teska za odrzavanje
bez feniranja gubi oblik, pa je nezgodnoako se pere svaki dan, dva...i jos pusta,onda je fen isusi...
)
Ne bih ih ni ja pustio.puštam šiške
dok ne poludim i ne odfikarim ih
![]()

kosa! 
Svidja mi se i prva i druga varijanta.Pogotovo boja na prvoj slici. A frizura na drugoj je efektivna, ali bar meni teska za odrzavanje
bez feniranja gubi oblik, pa je nezgodnoako se pere svaki dan, dva...i jos pusta,onda je fen isusi...
( i pas je presladak-med pravi, dzaba oni zubici strasni, kad je umiljat, podsjeca na mog vucijaka... ali to nije tema...)

Ne bih ih ni ja pustio.
inacekosa!
![]()

puštam šiške
![]()
Boja je ista i na prvoj i na drugoj slici, hocu da kazem nije mi farbana kosa posle sisanja.
Na suncu moja kosa dobije totalno drugu boju![]()
Inace su mi do pola nosa, i kad nemam snalice (rajif ne volem) licim na one pse sto im se oci ne vide...tipa snaucer-samo bez brade i brkova...
Na prvoj izgleda boja meda, na drugoj skoro crna...
Boja je ista i na prvoj i na drugoj slici, hocu da kazem nije mi farbana kosa posle sisanja.
Na suncu moja kosa dobije totalno drugu boju![]()

puštam šiške
![]()
... i pustanje istih u pokusaju... 
u pravu ste
od sada ću da sučem mrke brke![]()
e, zar ne mislis da je vrijeme da i brke ofarbas? : )