sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
022.jpg

Smotala je konacno!

razvigor, samo je duga.nije bujna uopšte :(

znači ne pamtim kad mi je ovako opadala:sad2:
ustavri da nađem neki post od prošle god u ovo vreme, možda sam i tad isto kukala:think:

ali sam mi se čini gore
linda, kad je operem, puna šaka(dobro preterujem), pa dok se očešljam posle sušenja, pa kad je malo isfeniram, pa sutra kad se očešljem opet
:(
imam utisak da ću oćelaviti
sreća pa mi tepih nije tu trenutno, a na u pod se utopi :lol:

maro ne panici, menja nam se krzno pred zimu :lol:
ozbiljno, gle kolika je, pa da ti otpadne i samo deset dlaka opet je to puna saka, pa ti izgleda mnogo... a ako se ne varam negde sam procitala da dnevno otpadne u proseku 100 dlaka
a imas foru za dubinsko pranje kose u kucnoj reziji, jaca kosu i super je i za kozu glave jer spira sve necistoce, ostatke od preparata, regeneratora, pakovanja i to... casa vode, casa jabukovog sirceta, supena kasika zalfije i 5-6 listova lovora... da provri na tihoj vatri, i kuva se jos 5 minuta... ohladis, ocedis, utrljas u skalp, masiras i onda najnormalnije operes kosu samponom

Poslednja izmena:
Не, него си ћелава, Мајче. Колко ја виђу, одличан квалитет, има тако пусте и тачно видиш три длаке негује као дугу косу. Природно својство наше косе је да се регенерише, код оних који нису ћелави лол....Код кратке не примећујемо као кад се лињамо кад имамо дугу косу, никаква наука. А после мора мооора да се мало среди, исто као и после зиме јер је изложена блаблабла знате и сами не мора фризер да вам каже. Е ти дивни дани младости еј...лол

evo
pre frizera, nefenirana i zrela za pranje, još pokupila vlagu napolju i posle podšišana, isfenirana

dok nisam pogledala slike, nisam kontala koliko mi je duga kosa bila :eek:
ali duga je i sad, frizura ista manje više, samo napred nemam toliko stepenasto pa nemam utisak da sam se puno ošišala :)

a na ovoj slici se i ne vidi da je stepenasto napred :lol:

Poslednja izmena:

Back