sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://negakose.blogspot.com/2011/11/uljani-tretmani-za-kosu.html
L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Obogaćeno specijalnom mešavinom avokadovog ulja i ulja semena grožđane koštice, ovo lagano ulje hrani i ulepšava sve tipove kose, čak i najfiniju i tanku. Avokadovo ulje sadrži vitamine A, B1, B2, D, kao i esencijalne masne kiseline Omega 3,6 i 9. Ulje semena grožđane koštice ima visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i linoleinske kiseline, koja je među najmoćnijim antioksidantima na svetu. Daje visok sjaj kosi, olakšava feniranje i ima "anti-frizzy" dejstvo.
Ako je ovaj preparat kod nas je:
Cena: 14 evra za 125ml.
Prodaje se ekskluzivno u frizerskim salonima

L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Obogaćeno specijalnom mešavinom avokadovog ulja i ulja semena grožđane koštice, ovo lagano ulje hrani i ulepšava sve tipove kose, čak i najfiniju i tanku. Avokadovo ulje sadrži vitamine A, B1, B2, D, kao i esencijalne masne kiseline Omega 3,6 i 9. Ulje semena grožđane koštice ima visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i linoleinske kiseline, koja je među najmoćnijim antioksidantima na svetu. Daje visok sjaj kosi, olakšava feniranje i ima "anti-frizzy" dejstvo.
:evil:

Jos bolje :ok: :)

danas, bez blica
dsc03091ke.jpg

sa
dsc03092cu.jpg

nešto mi se mnogo sviđa moja prirodna boja odjednom:eek:

sta radite sa kosom leti? kako je negujete kad ste na bazenu, moru?

Trackam je uljima. Uzela u apoteci neki mix ulja za kosu Brahmi Amla ulje, kokosovo (hladno cedjeno, od milja zvano "mas`"), i ricinusovo...i pantenol rastovor...to sve pre pranja, pa koliko mi se da... :)

tema:
Moje je ova "nandjarasta" ...sa niskom pundjom koja se vec rastimala... (slika je bzz, ali je profi aparat, pa mi je boja realna, inace na mojim fotkama ispada smedja, crvena...)
944269_453585001400008_1690220524_n.jpg

Poslednja izmena:
pa sada imam najduzu duzinu ikad zbog sto imam supruga pa radi njega, ovako nisam mogla dugo da izdrzim dugu kosu, svaki cas sam seckala, ne mogu da opisem te krize
mislim i danas ih imam, krize, ali kazem da muz ne voli kratko ionako se ne montiram zbog sebe ali lepa sam

Ja sam bila poludela za ombreom. Prirodno mi je talasasta kosa a ombre se na lokne i nosi pa sam se bila jos vise primila. I tako ja kupim onaj Loreal ombre kit i dam drugarici da mi to napravi. Kuku i lele... Meni kosa inace ima malo crvenkasti pigment tako da u kombinaciji sa blansom kada se neprofesionalno radi ispadne malo narandzasto. Preplakah. I onda se prefarbam ponovo u smedje. I sada se ta smedja nesto brzo ispira pa mi opet ide malo na narandzasto ali posto se to desava postepeno nije mi vise tako ruzno. I sad nisam pametna, da li da ofarbam ponovo u smedje ili da udarim pramenove na sve to?
Neverovatno kako mi zene volimo da maltretiramo kosu. :lol:

Trackam je uljima. Uzela u apoteci neki mix ulja za kosu Brahmi Amla ulje, kokosovo (hladno cedjeno, od milja zvano "mas`"), i ricinusovo...i pantenol rastovor...to sve pre pranja, pa koliko mi se da... :)

tema:
Moje je ova "nandjarasta" ...sa niskom pundjom koja se vec rastimala... (slika je bzz, ali je profi aparat, pa mi je boja realna, inace na mojim fotkama ispada smedja, crvena...)
Pogledajte prilog 291476

e i ja tako kuci, pantenol, ricinus, maslinovo, zumanca, med, banane... al sam mislila da kupim nesto, ono 100 u 1, da hidrira, regenerise, uva/b zastita ...
sad kad sam iskucala shvatam da to mozda jos nisu ni izmislili :lol:

ovako i ja
a ovo što smo pisale jesi li gledala?

Ja sam bila poludela za ombreom. Prirodno mi je talasasta kosa a ombre se na lokne i nosi pa sam se bila jos vise primila. I tako ja kupim onaj Loreal ombre kit i dam drugarici da mi to napravi. Kuku i lele... Meni kosa inace ima malo crvenkasti pigment tako da u kombinaciji sa blansom kada se neprofesionalno radi ispadne malo narandzasto. Preplakah. I onda se prefarbam ponovo u smedje. I sada se ta smedja nesto brzo ispira pa mi opet ide malo na narandzasto ali posto se to desava postepeno nije mi vise tako ruzno. I sad nisam pametna, da li da ofarbam ponovo u smedje ili da udarim pramenove na sve to?
Neverovatno kako mi zene volimo da maltretiramo kosu. :lol:

Ovaj, poznato zvuci... :rumenko:
Ja u jednom danu pozelim i strawberry blonde i najtamniju mogucu smedju i tako, przim je blajhom, pa opravljam pa na kraju pomirim zelje i realnost...moj ti je savet, ako ides u tamnije, probaj sa nekim prelivima, posto se brzo isperu, a taman vidis da li ti je "to to"...onda tek trajnu farbu. I ako nisi seda, prelivi i polutrajne, po koji pramencic, "sencenje" ke bolji izbor od klasicnog farbanja...srecno, sta god odlucis. :)

e i ja tako kuci, pantenol, ricinus, maslinovo, zumanca, med, banane... al sam mislila da kupim nesto, ono 100 u 1, da hidrira, regenerise, uva/b zastita ...
sad kad sam iskucala shvatam da to mozda jos nisu ni izmislili :lol:

Jesu, jesu izmislili...Kokosovo ulje. :) A super je i za kožu (a moze i da se papa :rumenko:)...ne znam koliko je sad, ja sam dobila, jako se sporo trosi oko 500 din je 100ml (manja teglica koja traje i-ha, i leti se drzi u frizu) Ima ga u apotekama i prodavnicama zdrave hrane...
TN_1637.JPG

Back