sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ebi ga,nema to dete strpljenja da me slika.kosa se ni ne vidi.uglavnom,to je moj novi friz za leto

...dopada mi se, ja odavno mastam da se osisam tako kratko, ali su mi deca zapretila odricanjem:mrgreen:a smara me najstrasnije,
ustvari one su u pravu, jer me poznaju i jasno im je da bih prekukala posle samo 5 dana...a da bi nesto menjala bi, i, i dalje ne znam
sta....

nemoj
ja se sisam zato sto moram,jer kosa cim je duga deset,petnaest cm pocne da se uzasno tanji i puca.
mene danas dete upropastilo,prvo kad me je video kako idem obucena u bolnicu,rekao mi je izgledas ko neka zena(pa jok,majmun sam?)
a kad sam se vratila od frizera,rekao mi da sam kao musko :(

mjok, lepo ti je
mozda si mogla par cm duze da ostavis da bude bujnije, ali fino ti je i ovako. jesi i boju menjala?
hvala
frizer recnuo,pa pita jel odgovara duzina:roll:
pa ne odgovara,al sta sad
boju sam menjala prosle nedelje,al nisam zapamtila u sta sam sam farbala,znam da je loreal casting,al ne znam ni broj ni ime boje,a ni sliku na kutiji:evil:

hvala
boju sam menjala prosle nedelje,al nisam zapamtila u sta sam sam farbala,znam da je loreal casting,al ne znam ni broj ni ime boje,a ni sliku na kutiji:evil:

...e vidis to je moj najveci problem sto oni znaju da se zanesu...a to me uzasno nervira,
kao da se svete ne znam zasto i kako, pa reckaju li reckaju....

hvala
hoho eto zasto mene frizer nije vido jedno deset godina :))))
ne odgovara skotino...koji deo od skrati mi 5 cm nije jasno....5, ne 15!!! :neutral:
ne mogu da smislim frizere :neutral:

hoho eto zasto mene frizer nije vido jedno deset godina :))))
ne odgovara skotino...koji deo od skrati mi 5 cm nije jasno....5, ne 15!!! :neutral:
ne mogu da smislim frizere :neutral:

i ja sam prestala :confused:
dakle ona meni na svaka 3 meseca oce da sisa krajeve,kao dok se vidimo opet za tri meseca bice grozni moracu sve da ti posecem
i batalim ja nju,i evo posle 6 meseci meni je pozadi kosa savrseno zdrava,malo napred mozda treba osvezenje,ali to mogu i sama,ici cu jednom u dve god da mi poprave ako nesto usvinjim :evil:

Ok, šta da radim više s ovom mojom nesrećnom slamom koja neće da posvetli?
Znači, stvarno ne bih blanševe i 12% hidrogene, al' drugačije izgleda da ne ide :/

Boja mi se ič nije promenila, ok, jeste malo i lepa je, ali nije ono što bih ja htela, i dalje je kao da je neko ugasio svetlo u prostoriji.

Šta treba da uradim da iz tamno smeđe pređem u neku lešnik-karamel nijansu?

Back