Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
![]()
Много поздрава драгим форумашима Крстарице.
Ваша Мира Бањац!
![]()
Ajde, ajde... Nije Mira Banjac. Lepo reci da je u pitanju drugi, muzički uzor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ваша Мира Бањац!
![]()

Ajde, ajde... Nije Mira Banjac. Lepo reci da je u pitanju drugi, muzički uzor.
![]()
....Хммм...видиш, можда сам се подсвесно угледала на омиљену ми музичку звијезду....
) i koliko ce za 9 meseci odprilike da poraste? 
Ako ti je sad skroz kratka, za devet meseci će otprilike da poraste baš onoliko da će te ta dužina strašno nervirati i da nećeš znati šta ćeš s njom.haha... e ljudi sta mislite koliko kosa moze da poraste za 9 meseci? Meni je sad skroz kratka (da se ne zalim opet) i koliko ce za 9 meseci odprilike da poraste?
![]()
![]()
Ваша Мира Бањац!
![]()
)))Ako ti je sad skroz kratka, za devet meseci će otprilike da poraste baš onoliko da će te ta dužina strašno nervirati i da nećeš znati šta ćeš s njom.
Biće najgluplja moguća i nećeš moći nikakvu frizuru da smisliš i napraviš, pa ćeš se razmišljati da se ošišaš, što ćeš najverovatnije i uraditi ne sačekavši još malo da poraste onoliko koliko je potrebno do dužine koju si želela.

Bogu hvala te nemam žensko dete! Živeli, Juliane... pardon, živela, malecka!Problem je sto za 9 meseci imam maturu i sad ako mi bude tako glupe duzine onda ne znam ni da li da je pustim da raste ili ne? I sta cu da radim sa njom uopste?![]()

vala Bogu sto okaci sliku, mamu nagovaram da pusti tu duzinu i osisa slican obilk frizure, sad si mi dala primjer!
Svidja mi se!

strasno je 

Meni treba pomoc
http://forum.krstarica.com/threads/304115&page=6
tu su slike,vidi mi se kosa,iako su mutne slike malo..
Moj problem je shto je meni jako duga,jako gusta i jaaako talastasta crna kosa,sva u loknama,i ja je peglam,i bash sad ujutru sam osetila po kosi,kad sam je pomirisala tacno se oseca miris...paljevinestrasno je
E sad moja mama je pricala sa svojom frizerkom { koja je inace zavrsila u Budimpesti } i ona je rekla ukoliko zelim stalno da peglam kosu da ona sad ide na neki seminar u Madjarsku,i da mi moze doneti onu profesionalnu peglu shto koriste frizeri { sa jonizatorom valjda} i josh neka pakovanaj i kreme da sprece ostecenje kose, ceo jedan skup proizvoda. Da napomenem kada je rekla ako hocu stalno da peglam nije mislila..forever vec ako npr hocu godinu dana da mi bude ravna,pa da ce ti prozivodi pomoci....Mene zanima da li vi mislite da je to dovoljno i da bih trebala da probam, ili imate josh neshto da mi preporucite....?
Posto,ova moja pegla koju ja sad imam,ja ne znam da li sam ja anti-talenat za peglanje ali to da mi kosa izgleda lepo i uredno kad opeglam...nishta od toga![]()
cak ne moze ni da se izravna,moram sto puta da prelazim preko i opet se male loknice javljaju,a nije u pitanju da pegla nije kvalitetna jer jeste nego..ne razumem kako ne moze moju kosu da smiri
I onda bude ravna,donekle lepa, a kad je samo i malo vlage u vazduhu onda je samo bujna,ravna,krajevi skroz unisteni i ispucali { mada krajevi su mi takvi i pre kad nisam peglala } i izgledam kao da me malo udarila struja.
kosa ne moze biti lijepa ako je samo peglas, bez predhodnog feniranja.
pisala sam ti vec negdje cini mi se..
drugaruca je isla na trajno peglanje, posto ima valovitu kosu koja ju je izludjivala..
traje joj vec skoro godinu dana i bas je zadovoljna. kad je opere samo je malo isfenira, nista pretjerano, cisto da kosa bude meksa!
i sto je najbitnije, za tu god dana nije uzela peglu u ruke!

Moj problem je shto je meni jako duga,jako gusta i jaaako talastasta crna kosa,sva u loknama

))Bogu hvala te nemam žensko dete! Živeli, Juliane... pardon, živela, malecka!![]()
Nisi mi pisala
e,pa to,feniranje
posto sam ja navikla kad sam imala tu jako talasastu kosu da ne feniram nikada,jer su mi rekli da ostecuje, sad i kad hocu da peglam imam,nesvesno valjda tu naviku da ponekad,nakon shto stavim te balzame za ispravljanje kose iscesljam i ostavim samu da se osusi pa onda peglam..al jeste,ne znam kako to nisam primetila pre
A za trajno ispravljanje, to sam i ja razmisljala ali nekako mi je krivo da se odvojim zauvek od te moje talasaste kose,ja bih samo privremeno da peglam,mislim npr na neki period od godinu dana,ali da koristim shto vishe preparata koji ce mi zastititi kosu...Hoce li oni pomoci,da se ne osteti toliko mnogo,ili ipak da batalim i da ni slucajno ne koristim peglu godinu dana,bez obzira koliko je kvalitetna,vec da idem na to ravanje? jer kojeg god frizera da sam pitala za to svi su me odvracali
Btw, i koliko je trajno peglanje trajno? jel to samo godinu-dve ili duze...?
Mojoj kosi ne fali nista, a peglam je poslednjih x godina.

pa, to i ja razmišljam sad.
meni je talasasta, i ja je isto peglam,
i feniram se stalno,
i farbana je ko zna koliko puta,
i ništa joj ne fali.
šišam se redovno, kratim ispucale vrhove, i kosa mi je skroz ok.![]()