sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wow...Ja imala pre par godina "do pola leđa"...Skratila je malo jer mi se noću umotavala oko vrata pa sam imala utisak da će me udaviti...:roll:

P.S. Utehu mi je dao jedan prijatelj koji mi je rekao : Dugu ravnu kosu može da pusti svako...Treba imati "fazoniranu" kosu...:eek: I ja mu poverovala...:confused:

Može
Ali ne može svako da je nosi

Takva kosa ima smisla samo ako je gusta, sjajna i negovana.
Ostalo je bljak

A svako može da stavi mini val da dobije na gustini, da je skrati i nosi kratku da prikrije da je retka i sl.

Ne kažem da apriori svaka kratka kosa je nekvalitetna, ali kažem da svaka duga kosa (koja nije neoblikovana, tek puštena da raste ko nedaj Bože ranije kao znak žalosti) mora da bude kvalitetna da bi se kao takva nosila

Mislim da je ovo od prosle godine.. ili od pre 2 god...
Slicica0550-1.gif

Imala sam kosu do pola leđa.
Obožavala sam dugu kosu, to mi je uvek bila želja...dok je nisam ostvarila.
Samo od pranja su me bolele i ruke i leđa i sve.
Od feniranja sam dobijala upalu mišića.
A pranje i feniranje trajalo bar sat i po.
A dlaka po kući....katastrofa.
Kosa mi je jaka i gusta, od tri tako dugačke dlake možeš klupče da napraviš.

Dozlogrdilo mi i pošto mi je bilo žao da se ošišam, stavim mini-val, što je rešilo problem linjanja i feniranja.
Nakon toga se ošišam na kratki paž, nešto slično kao na onoj Goddess-inoj slici.
Radikalno :mrgreen:

Dozlogrdilo mi i pošto mi je bilo žao da se ošišam, stavim mini-val, što je rešilo problem linjanja i feniranja.
Nakon toga se ošišam na kratki paž, nešto slično kao na onoj Goddess-inoj slici.
:klap:Obozavam te hrabre promene . Ja posto ne mogu non stop duzinu da menjam :mrgreen: menjam boje, pa sam prosla od svetlo crvene sa tamnijim pramenovima , ljubicaste, kapucino boje, pa onda satiranje u tri nijanse braon- lesnik, cokolada na toj kapucino podlozi.... crnu i sad sam smedja.. To sve za manje od 2 godine :)

Ja isto tako :rumenko: kosa do dupeta, pa onda skroz kratko, al' nije bilo onog dela sa minivalom :)

Kosu sam pocela da pustam u prvoj godini srednje skole,a do tada sam uvek nosila kratku jer kako je govorila moja draga mama,laksa je za odrzavanje.Ok,slazem se sa tim ali duga kosa je mnogo zenstvenija i meni barem mnogo lepsa.
Inace,moja kosa je prirodno talasasta i gusta i najvise volim kada napravim pletenicu ili riblju kost od nje.Dok sam radila kada bih je oprala uvek bih je isfenirala tako da sam je nosila pustenu ili sam je jedino umela zakaciti snalom onako samo gornji deo kose na po potiljka.
Priznajem nisam dugo bila kod frizera ali vam obecavam kada je skratim (ne puno) i ofarbam ubacicu sliku da je vidite.
Znam da je najlakse imati kracu kosu jer nemas puno posla oko nje ali licno ja volim nju ovakvu kakva je i nista mi nepada tesko.Svaki put pravim pakovanja,stavljam masku za kosu i kristale...jednostavno volim da se brinem o njoj (verovatno to ima veze sa tim sto sam frizer).

Ја целог живота имам исту фризуру - дуга, локне и кад ми дуне, исправим је скроз.
Мислим да никад нећу променити фризуру.
Од боја сам пробала све....и вратила се на природну, црну. :)

Promenila sam sve moguce boje, plavu, crnu, plavo - crvenu, narandzastu.. Sad je crvena, ne menjam vise :D Kosa mi je bila najduza malo preko ramena, najkraca dovoljno da napravim jez frizuru :D Trenutno pushtam kosu, dosadila mi je kratka..

Sisala sam se na kratko,pola zivota nisam imala duzu kosu od 1cm...bila sam u fazonu kratke, zarko crvene kose...onda sam bila plava...pa crna, pa plava....sad sam crnka sa kosom malo ispod ramena!Mogu jos uvik napraviti interesantne frizure jer nije pre duga, a ni kratka...kosu perem puno vise nego sto bi tribala, a skoro uvik je isfeniram i ispeglam...volim urednu i zdravu kosu, moja je bas takva :D ;)

Budem poslikala jedan dan pa stavim fotku, ako budem znala naravno:mrgreen:

izmenjala sam i ja sve boje i duzine, od crne i crvene kratke do duge plave,
sad mi je ultra kratka plava, i ne bih da menjam vise, imala sam isto problem sa pranjem i feniranjem po sat i po, dok ne poludim...
jer mi je tako nekako cudna kosa, i uvek delujem rascupano, ovako nema maltretiranja...a i ne stoji mi duga tako bar svi kazu...

Back