Sve je skuplje!

Treba blokirati maxi, najbezobrazniji su
Ali nas narod ima svest izuzetno niskog nivoa, da ne uvredim neku zivotinju
Pazi šta pišeš , to su naši najpouzdaniji strani partneri za kojima se čeznulo godinama na krsti a kada su došli bilo je opšte veselje. Ovaj nessretni Kami se sad žali na Lidl a skakutao je od sreće na sve četiri noge kada je došao.
Naravno trgovinski lanci su samo deo problema.

Pazi šta pišeš , to su naši najpouzdaniji strani partneri za kojima se čeznulo godinama na krsti a kada su došli bilo je opšte veselje. Ovaj nessretni Kami se sad žali na Lidl a skakutao je od sreće na sve četiri noge kada je došao.
Naravno trgovinski lanci su samo deo problema.
Gde su nama ona stara dobra SFRJ vremena, kada kafa dodje jednom u mesec dana u C market :sad2:

Ali su bili domaci!!!

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

Ovaj populisticki analfabetizam SNS bande ce nas unistiti.

Danas me zove ćale da kuka kako u Univeru penzionerski popust koji daju 10. i 25. u mesecu, više nije 15% nego 10%, a cene tih nekih proizvoda koje kupuje u Univeru su skuplje. Tipa, kupuje tamo neki Granice jogurt, bio je valjda 134, sad je 142 dinara.

Šta da kažem, čim ljudi i dalje omogućavaju kartelima da rade normalno, znači da je sve i dalje isuviše jeftino i da sve to treba još više da poskupi. Ima ovaj narod para.

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

Ovaj populisticki analfabetizam SNS bande ce nas unistiti.
A što ne odeš u MERE? Nikad bolje cene i kvalitetna je roba. I dobar je izbor. Ali bukvalno je džabe. Nije valjda da se misli da je za siromahe i da je sramota? Sramota je ukrasti.

Vrlo je jednostavno u Srbiji ima 10 lanaca prehrane, što znači da su jedan drugom konkurancija, bez obzira na sve dogovore....ukidanjem dozvola za rad slovenčkom Merkatoru i ustaškim lancima sa ostalima je lakše dogovoriti niže cene za veći promet.
Znači ja bih Merkatoru još juče ukinuo dozvolu za rad. Ustašama danas.

Vrlo je jednostavno u Srbiji ima 10 lanaca prehrane, što znači da su jedan drugom konkurancija, bez obzira na sve dogovore....ukidanjem dozvola za rad slovenčkom Merkatoru i ustaškim lancima sa ostalima je lakše dogovoriti niže cene za veći promet.
Znači ja bih Merkatoru još juče ukinuo dozvolu za rad. Ustašama danas.
Da, ali koga boli qwrtz šta bi ti?

Back