Sve je (bilo) pogrešno.

Nezadovoljnost životom,izneverena očekivanja,neostvarenost ili neostvarenost do kraja,lažna propala prijateljstva,propale ljubavne veze,nepronalaženje i nezadovoljstvo svojim poslom,bolesnom klimom u društvu u kojem živite.Koliko često postavljate sebi ovo pitanje i da li ste iskreni prema sebi po pitanju pogrešnosti bitnih segmenata života i eventualne promašenosti života?

Nikada ne postavljam ovo pitanje sebi. A preme drugima sam posta surovo iskren jer ne mogu vise da
slusam i gledam tupave ljude koji nemaju svoje "ja". koji zive tudje zivote a mene nazivaju debilom.
Imam razvijen mozak i naucen sam da je zivot BOL pa tek onda sreca
da je prvo BORBA pa tek onda uzivanje/odmor,
da sam jako bitan vasioni jer sam tu jedan od 100000 spermatozoida koji nisu stigli da ulete u matericu moje majke.

Moj zivot za razliku od pojedinih ljudi nikada nije promasen bio niti ce biti.

Odavno imam jasan cilj i sve prepreke koje me trenutno koce su samo "stepenik" koji uvek
prevazidjem i ne osvrcem. Gledam napred a na ulici levo-desno jer postoje vozaci koji nemaju pojama da voze

Poslednja izmena od moderatora:
Cesto jer sam klonuo duhom skroz tj osecam se mrtvo, samo sam fizicki prisutan i lazem da sam dobro roditelje i neko ko me slucajno pita...

Zasto sam takav?Pa zato sto godinama sve sto pocnem i za sta se potrudim i dohvatim propadne, izdaja, lazi, prevare, lazna prijateljstva, propale i haoticne veze, propale ljubavi i poslovi, stvaramje zbog svega toga anksioznosti i depresije...

Sve ide nizbrdo i ne znam sta da radim, da se ubijem ne mogu i necu, nemam dovoljno motivacije da se trgnem kao nekada i imam je toliko da svoje skromne planove tj da se poguram da ih ostvarim radim tako sporo pa ih odlazem i kad resim radim na njima toliko polako da prodju nedelje pa i meseci...

Mislim sledeca nevolja i jedina koja dosad me nije pogodila a to je zdravlje a pshicki vidim da je vec pocelo a fizicki jos uvek nije...Mozda i treba jer ne mislim da sam sve omasio i da ne zasluzujem dugo da budem ovde...

Nezadovoljnost životom,izneverena očekivanja,neostvarenost ili neostvarenost do kraja,lažna propala prijateljstva,propale ljubavne veze,nepronalaženje i nezadovoljstvo svojim poslom,bolesnom klimom u društvu u kojem živite.Koliko često postavljate sebi ovo pitanje i da li ste iskreni prema sebi po pitanju pogrešnosti bitnih segmenata života i eventualne promašenosti života?

Ne razmišljam stalno o prošlosti. Kada su neki veliki praznici nostalgično se sećam nekih davnih vremena. Ta davna vremena, lepa, ne mogu da se vrate.

Svesna sam i svojih mana i svojih vrlina.

Pošto u životu, od 2012.godine ništa ne planiram, ne mogu da se razočaram ili da budem nezadovoljna.

Nezadovoljna sam kada je politika u pitanju, ali nisam jedina.

Ovo je onako vrlo moderno, propale veze, česte promjene poslova, prevare na poslovima, udaljava od ekipe s vremenom, svađe u familiji u vezi nasljedstva. Treba nam reset, osobni i kolektivni🙂

Back