Sve isto... juče, danas, sutra...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Juče:
Ustajem u 7, spremam se za posao... odlazim...
Radim do pola 4... dolazim kući... kuvam, uključujem mašinu, slažem veš od juče, postavljam sto, sklanjam suđe, perem, širim veš, peglam... itd... itd...
Danas:
Radim do pola 4... dolazim kući... kuvam, uključujem mašinu, slažem veš od juče, postavljam sto, sklanjam suđe, perem, širim veš, peglam... itd... itd...
Sutra:

Jel ovo nije za popizdeti?

Kako se borite sa svakodnevnicom?

Juče:
Danas:
Sutra:

Nađi švalera

..imam dinamichan posao i veliku porodicu.. :) ..nikad dosadno.. :aha:
..shto jes-jes, stvari koje morash da ponavljash iz dana u dan smore trenutno,
ali se nekako zachas izgube u sharenom kolazu svega ostalog..

Šta ti je taj šareni kolaž?
Mislim, šta je to za tebe?

Šta te u životu podigne kad svaki dan slažeš jedne te iste gaće, ili pereš jedno te isto posuđe... ideš na isti posao, gde imaš iste obaveze, u istom radnom vremenu, iste kancelarije... :aha:

pa to ti je dan mrmota.. iz toga se izlazi tako sto se zaljubis.. gledo ja film
U koga?
U sebe?
:neutral:
Hoće onda on da sve ovo radi umesto mene, jel?:eek:
Blago tebi Čičak...željna sam takvog ritma...da se odmorim malo

Verujem ja da je vama sa malom decom teško... nije bitna težina u temi... već ponavljanje istih radnji iz dana u dan... radnji koje moramo da obavljamo... :rtfm:

huh pa evo ti primer
neko recimo ustane, ceo dan visi na netu, i gleda posle film..
I to radi mesecima, trik pitanje da li on zaista radi istu stvar svaki dan? NE jer svaki dan gleda drugi film, i drugacije provodi vreme na netu... E sad u tvom slucaju vec ne znam, probaj neki dan da usisavas, sredjujes kucu, a neki drugi dan da peres ves, ili na poslu probaj da malo promenis nesto tu ako mozes xD

da sise bolje udala, ili da zakevis,ili da se u opste nisi udavala,nisam pametan
ja sednem u afto i odem u pizmt izduvam se pa posle opet sto kaze pjesnik splacine na razlicite nacine

E baš to... :ok:

I onda kao popizdimo, ne perem suđe i veš 3 dana dok ne izduvam... i opet posle trećeg dana me sve to sačeka... i opet sve to uradim...

Odvratan osećaj pomirljivosti sa situacijom...:neutral:

A šta ti radiš sa tolikim vešom kad ga svaki dan pereš,širiš peglaš?:lol:
To se i ja pitam... svaki dan uključujem mašinu veša... kupim suvi sa žice, peglam, širim i u krug... i svaki dan puna mašina suđa... -ona mi i beše asocijacija... eno čisto suđe unutra, nemam volje izvaditi ga, a sudopera puna prljavog...

Kako se mirite sa tim stvarima?
Da li se uopšte mirite?
Teorija verovatnotje kazze da tje da te kresse :rumenko:
Valjda je i to dovolno da se razbije monotonija :(
aaaa daaa meee krešššeeee...
kako se samo ja toga nisam setila...:roll:

Мени у животу дан није био исти!
Невезано за децу, увек се нешто догоди...
А искрено, бирала сам посао на којем је увек занимљиво..и породицу такву имам..и пријатеље такве... а и непријатеље, ваљда... ни од њих никад исто!

To se i ja pitam... svaki dan uključujem mašinu veša... kupim suvi sa žice, peglam, širim i u krug... i svaki dan puna mašina suđa... -ona mi i beše asocijacija... eno čisto suđe unutra, nemam volje izvaditi ga, a sudopera puna prljavog...

Da li se uopšte mirite?

Meni život nije tako ‚‚šematski‚‚ msm da bi odlepila da jeste.:aha:

Da li se uopšte mirite?

aaaa daaa meee krešššeeee...
kako se samo ja toga nisam setila...:roll:

pa ako budeš vrtela tim očima pomislitje da imaš epilepsiju pa neće da te kresse :rumenko: :(

Juče:
Danas:
Sutra:

Nego ozbiljno, a sto ebem mu misa tvoj muz malko ne postavi sto, skuva nesto, slozi ves il opere sudje? :think:

..ovo "kuvam, kuvam, kuvam, juche, danas, sutra" si izmislila,
eno na "shta kuvamo danas" crno na belo..
..a vesh, sudovi, chishcenje i ostalo se, kod nas bar,
radi po principu k'o stigne i koga ne mrzi i ko je vishe krivinashio zadnjih dana.. :lol:
..ebiga, moja beba od 15 meseci baca svoju pelenu u kantu
i dodaje mi shtipaljke kad shirim vesh i nosi svoje charape u fijoku kad ga skupim..

Back