Sve istine o Titu

• Začetnik teme Začetnik teme ivoni-nk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли Тито има удела у Косовској независности? (Молим прочитајте текст претходно)

• Има

• Нема

• Не знам (Ово дугме ће вероватно служити као украс)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Na ovoj temi ima fantastičnih priča. Jednu mi je pričao neki drug koji se zaklinjao u istinitost svojih istraživanja i nalaza. u glavnom se radi o sljedećem.
U Beču đe je radila majka Titova u komšiluku je bio jedan sluga iz Srbije (jesu li Užice ili tako nešto zaboravio sam). Kako je ona bila mlada i poželjna a bez muža a i ovaj je bio mlad i željan oni se tu i zbliže i dalje ne trebam pričati o tome. Ali to nije kraj priče. Ovaj kojega sam ranije pominjao ne samo da je bio blizak sa sluškinjom iz komšiluka nego i sa svojom gazdaricom pa se i iz te veze rodio polubrat po ocu koji je kasnije postao poznat kao Adolf Hitler. Poznanik je tvrdio da se iz imena Josipa i Adolfa može dešifrovati ime njihovog oca. Meni je ta priča bila uvijek zabavna za slušanje.:D

J. B. Tito o mladosti:

Mladost je bujna i raskošna, ona je proleće života, puna je hormona kao biljka sokova. Mladost je očaravajuće podsticajno i kreativno doba. Mlado telo je čvrsto, jedro, puno topline i životne energije. Oči mladih osoba su pune radoznalosti, žara i požude.
Koža mladih žena je baršunasta, meka i vlažna. Ona prijatno miriše zbog znoja koji pojačano luče žlezde.
Znoj devojaka i mladih žena ima opojni miris, i sladunjav ukus. On je najjači prirodni afrodizijak koji deluje preko čula mirisa i ukusa. Znoj se pojačano luči u trenucima emotivnog uzbuđenja.

Titove misli o mladosti ovaploćene u polnom stroju Davorjanke Paunović:

Moj pisaći i polni stroj moraju biti stalno u stanju pripravnosti. Ni za jedan ni za drugi Tito nema određeno vreme. Nekada sam neke naredbe kucala izašavši iz kolone i držeći mašinu na krilu. Jednom prilikom za vreme našeg odnosa neprijatelj je bio veoma blizu mesta gde smo se mi nalazili. Čula se jaka paljba koja se približavala. Ja sam bila jako uplašeno i Tita upozoravala, međutim, on je i dalje radio svoj posao. Njega to nije nimalo ometalo u njegovoj pohoti niti je hteo da prekine, sve dok nije doživeo vrhunac.

Масон није некаква врлина или титула него вредност, док постанеш неки буђа онда си кандидат за масоне, а да ли ћеш бити и примљен у неку ложу то не зависи од неке заслуге него од капацитета да нешто придоносиш.

Neki kazu da je Tito imao misiju kod nas da nas sve slozi:"BRATSTVO I JEDINSTVO",neki kazu da je engleska tajna sluzba imala misiju da se stara Juga pocepa sto je ta misija i bila uspesna!Ali stari je svoju tajnu odneo u grob kao i svaki drugi mason!

Eto,izmenio sam to za Zagreb,neznam zasto sam se setio zagreba...nebitno,od jovanke se mozda nije zvanicno razveo,ono sudski,ali su ziveli odvojeno,ostravio ju je.
dobila je kucu u kojoj i sad zivci,i tu je bila cuvana.
to znam pouzdano od coveka koji je bio oficir u gardi
inace gardisti su se svake 4 godine menjali,i to se zvalo njihovim slengom "pratnja"
mislim na cuvanje tita.

Cuo sam jedan od tih urbanh traceva,kako bi ih nazva,da je tito,tacnije tip koji je kasnije pod imanom Josip Broz,kojeg je zamenio,bio skolovan u specijalnoj obavestajnoj skoli u Pecuju.
za vreme prvog svetskog rata bio je obavestajni podoficir.
na kraju 2.s.r su se neki nemacki oficiri hvalili partizanima koji su ih zarobili da oni licno poznaju Tita iz neke skole,i da se zele da ga kontaktiraju i kazu mu gde su,sa namerom da ih oslobodi.
cim je obavesten i cuo za takve ljude,naredjenje je bilo...streljaj.
zapravo sva su usta koja su nesto znala bila zapecacena.

Jos jedna je da je on zapravo Josip Ambroz,madjarski jevreima ih jos mnogo mnogo,kao na primer memoari titovog licnog lekara,koji je zapisao da mu je tito negde pred novu 1976,zapravo docek onako pripit rekao,vidim da vas zarko zanima ko sam ja i sta sam,do nekih ste saznanja dosli,ali nemojte ici dalje,niko nikad nije niti ce saznati ko sam ja.
nesto na tu foru,videcu sta je tacno napisao i postaviti na sajt

Govori se da je bio Habzburg,cak i sin Franje Josifa,vambracni naravno,sa nekom dvorskom damom,poljakinjom,te da je tu stekao svu tu naobrazbu koju imaa imao ju je,daleko vise nego bravar.

Prica se da mu je idol bio Herman Gering,nacinom zivota,garderobom,stilom uopste.
cak se prica da su bili i likom slicni,a da je za to razlog to sto su obojica bili produkt iste skole,u koj su obucavani.postoje slike na kojoj je slicnost frapantna.a mozda je sve to i slucajnost koju su zli jezici hteli da iskoriste.

IMa tu jos gomila traceva i urbanih legendi,kakve sam ja zeleo da cujem,kao ono o Hitleru kao rodjenom bratu:) to je vise saljiva anegdota,ali neka od tih prica je verovatno istina na kraju,jer on definitivno nije bio seljak iz zagorja,koji je otisao u pariz a kad se vratio stao na celo kpj, i definitivno je imao potporu u celom zapadnom a i istocnom svetu,bar do 1948.
e sad,vama je bilo vaznije jesam li ja greskom stavio Ljubljana ili Zagreb,i 90% postova se vezalo za to,sad kad sam ispravio a vi nemate sta reci,verovatno vise,mozemo i zatvoriti ovaj topik,jeli
mislim stvarno:):):):)

Naravno iz tih legendi ima i cinjenica,ali to se mozda nikada nece razjasniti!
Kako sam i rekao masonsko mesto mu je donelo gospodarsku titulu nad starom jugom!Za vreme tita je bilo lepo koliko sam ja cuo!Mogao si da odes u Crnu goru ujutru i da se vratis uvece avionom za neke bedne pare!

ljuta_mamba:
Ovo je jedna vrlo interesantna tema,i sto se vreme bude duze odmicalo a razna dokumenta otvarala,postajace sve interesantnija i interesantnija

Ko je zapravo bio ovaj covek?znamo ono iz licne biografije,rodjen 7.5 1892 u Kumrovcu,ucio skolu za bravara,postao clan partije,radio u goshi,ucestvovao u bombaskom procesu,zaglavio u lepoglavu par godina gde upoznaje Moshu Pijade,potom pariz,prabacuje clanove partije u spaniju itd itd,vodja ustanka u jugoslviji,ranjen dva puta,jednom na sutjesci,jednom 25.5 na drvaru gde je bukvalno kazu jedva izvukao zivu glavu od nemackih komandosa,citao sam u selembergovim memoarima da su tada oni imali svog coveka,inace titovog saradnika koji im je davao instrukcije.
zato se taj dan slavi kao njegov rodjendan navodno,jer je tada spasao glavu i ponovo se rodio.

posle rata potaje predsednik drzave,biva izabran dozivotno,biva opasan igrac,toliko da je nasukao i ruse i amere,kasnije osnovao po nalogu zapada da se te zemlje po oslobadjanju od kolonizma ne bi prikljucile istocnom bloku,kao kuba,vijetnam,koreja,nesvrstane i preuzima te zemlje ni na ciju stranu,zato biva opasno nagradjen od zapada,extra povoljnim kreditima

umire 4.5 1980 u LJubljani posle amputacije noge,predhodno se razvesi od Jovanke

ovako ukratko izgleda zvanicna biografija,nezvanicna je

da je bio vrlo skolovan
da nikad nije do kraja naucio srpsko-hrvatski jezik,njegovi govori su nalik stranih ambasadora kada natucaju jezik domcina
da je svirao klavir
da je macevao
jeo izvanredno sa priborom
voleo lov i umreo da lovi
voleo jahanje i umeo da jase
znao nekoliko jezika
bio opasan zenskaros
bio stranac-austrijanac,rus,poljak habzburgov sin
bio mason-toliko jak da mu je na sahranu dosla cak i engleska kraljica
pokokao sve ljude koji su iole bili neka pretnja po njega
vodio vrlo vrlo fancy zivot playboya

i jos mnogo mnogo toga,sto ostavljam vama da rastumacite,kao npr da pravi tito nije imao 1 prst,da ga brat nije prepoznao,da nikad nije otisao u kumrovec i nikad posetio grob rodite;lja itd itd

Јованка ел си ти то? Лепо си га описала у душу. На сарану била и баба Вишња а једино није мого она Американац да дође. Извињаво се после на дневник да је имо обавезе. Колико је јео говна тих дана мислио да ће да га налупу на сарани па није дошо.

Jes bilo zivmi ti:) i prenosili na tevelizor,ja plako ceo dan,ni njivu nisam isao..od taj dan,pa sve do onomad,tacno u taj i taj sat pustali su sirene,pistalo sve sa oni zvucnik u zem zadrugu,a mi stanemo pa ni makac,nesmes,bojis,sta ako te neki vidi,pa te prijavi,a oni sviru pa sviru sa onu sirenu.

jesi ti brate pisao arizane
Jovanka :)

Licno ne verujem,sve su se cesce cule price od 1991 pa na ovamo da e kuca cveca navodno prazna,
spekulacije su razne,da je sahranjen u vatikanu je najcesca,ali po meni licno najneosnovanija,jer je navodno ucinio mnogo za hrvate,a kao za siptare i muslimane nije,pa zasto onda nebi bio u meki:)
ta po meni otpada,idu cak dotle da je sahranjen na porodicnoj grobnici Habzburga....naravno pod uslovom da je bio jedan od njih,tj vanbracni Francov sin.
verovatno je da je i sahranjen u kuci cveca...zasto...zato sto je najveci deo zivota ziveo u Bgd,tu bio obozavan,a iu bio stvarni vladar ovih prostora,stoga,moguce je da je i sahranjen u prestonom gradu,odakle je stolovao sto bi se reklo,gde je naravno i bio omiljen :)

epko2-1.jpg

Nisam nikada bio komunista, moj ćale je pevao u crkvenom horu. Bio sam odbijen u vojnoj akademiji ali sam posle uspešnog prijemnog mogao pohađati bilo koju srednju školu.

Koje su sada cene za fax ? pre je bilo teško skolovati decu / ne gradsku / Sada su dažbine takve da i ako ste u gradu nemate baš mogućnosti da uplatite isti. Zašto opada natalitet ? Nije to samo lenjost nadošle generacije nego svest i standard.
Spoljna politika nekad i sad ? Ne poričem da su komunjare grabile - ali ostajalo je.
Možda je srpstvo bilo zapostavljeno, sada je u prvom planu pa šta imamo od toga ?

“ Svet je šminkao lice zbog nas “ a sada se uvlačimo u dupe svakoj šuši.

Izvolite demantujte me. Tražim da me srednji stalež demantuje a ne sinovi mudonja koji sa 18.godina voze auta i plaćaju fitnis po 1000 e mesečno.

Back