...jaaaooooooo...jos jedna devojceca....super...neka je ziva i zdrava, srecnoj tetki cestitke, a maloj Jani srecan dolazak na svet..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mici,
Citala sam neki strani forum za taj problem, Jedna mama blesava skroz kaze da je njeno dete pristalo da kaki u solju kad je obecala da ce kad govance padne u solju doci poruka od tate na mobilni.Dogovorila se sa muzem da posalje (on bio na putu) i dete kakilo, stize poruka...odusevljenje...Videcu i to da probam
![]()
U sedmom sam mesecu, visokorizicna grupa, odrzavam trudnocu lekovima, serklazem i pozitivnim mislima. Ako ima jos neko sa serklazem, neka se javi da malo razmenimo iskustva. Toliko od mene za pocetak!

tamara Gabriel baš sve hoće da imitira na engleskom i sa tatom se baš lepo sporazumevaju,a ja čitajući neke stručnjake shvatila sam da jednostavno njemu toliko nedostaje muška figura u kući da za tatu bilo šta uradi,i da bi se lepo slagali i sporazumevali...znači neviđeno,a mi smo jelte tu stalno,to se kao podrazumeva,pa je valjda zbog toga sve tako...

'jutro zenice
mada je meni i jutro i dan i vece i sve, posto nikako ne spavam, ubi me sto vrucina sto moja velicina...
...e imam pitanje za iskusne mame, ako se secate
u petak mi je termin i jedva cekam da nesto pocne da se desava, em sam nestrpljiva, em fizicki ne mogu vise
a rekli su mi da se beba pred izlazak onako bas primiri par dana
a moja ne miruje nimalo, nocas me tako izudarao, cini mi se da me trbusni misici bole koliko se on meskoljio
pa me interesuje, jel to obavezno tako, da se smiri, il moze da bude nemirna do samog kraja...

Ej Tamara, tebe nema pa nema...![]()
pa se opet uželim i tako u krug. Ali evo me sada ovde i mogle bi da popijemo po jedno 
dobar dan i od mene...
mi uzivamo...ovdje je prelijepo...samo nam je ruzno vrijeme pa bas nemozemo po citav dan da skitamo
ali zato kad stane kisa onda hodanje.....toliko zanimljivi stvari ima da ne povjerujes...
ljubimo vas sve![]()

..jeste upravu si..kisa padne par puta dnevno pa

Hvala Afro..jeste upravu si..kisa padne par puta dnevno pa
sunce par puta dnevno bas cudno vrijeme...a jos cudnije da se
djeca ovdje kupaju i u bazenu i na plazi...moram da provjerim kakva je voda
kad se oni kupaju
ali zelenilo na sve strane...dvorista da se razbolis![]()

Jao Affro sad si me podsetila kad sam bila u Kairu u februaru mesecu, pre 8 godina, te zime je u NS-u bilo oko -20, a tamo je dnevna T bila +20. Mi šetamo u kratkim rukavima, a oni u čizmama, džemperima i šalevima oko vrata. I sve nam objašnjavaju kako je ova zima jako hladna, noću im padne T na 17 stepeni.![]()

...živelo kafenisanje i sve radosti koje s njom idu...