Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha,zaista je bio...:ok:...živelo kafenisanje i sve radosti koje s njom idu...:rotf:

A ono jurenje da ne prevrnu kafu i da se ne poubijaju se zove kafenisanje? Ajd kad vi kažete.... ali ja još uvek čekam kad ćemo sesti, pa pričati i kafenisati ...verovatno kad se dečica raziđu po fakultetima

Nego, jel se sećaš ti, Mici, kako smo mi smislile da ujutru, kad ostavimo klince u vrtić, idemo da kafenišemo.... uspele smo to celih tri puta za 9 meseci :aha: baš smo efikasne...

zaista samo 3 puta??????????????????????????:eek::eek::eek:
to je samo zato što si ti ujutro uvek jurila na autobus:plez:

i samo da ti odgovorim ovo danas je bilo kafenisanje samo da znaš,jest ušećereno sa malo juranjave za svađalicama :rotf:,i bokserima ali jeste bilo kafenisanje,ja sam sveukupno valjda 5 ozbiljnih gutljala popila sedećki još u dvorištu,pre nego što nas je sjurila kiša...a sve što se unutra desilo,demoliranje Nikovog kreveca,kickbokserski pokušaju,preotimačine i ostale ide u istoriju..

ceo zene, hvala svima na cestitkama... jana je med medeni :heart: moje cure je obozavaju, samo im nije jasno odkud sad ona,
posto ujni jos nije stomak spao skroz, pa misle da ima bebu u stomaku... hahah...

kod nas je ovih dana vrem,e bilo bas bljak i ja sam nekakva smorena... dans je malo lepse, cekam da se probude, pa u akciju...

i jedno pitanje za mame, .... do kad ste deci davale milupu ili humanu??? ja sam sanji prestala nedavno,
iako je i obicno mleko pocela da pije sa nepunih god dana... pa me jedna prijateljica gledala sva u cudu, kao da sam luda???
stasi jos uvek dajem ujutro i uvece, preko dana ponekad pije obicno mleko, ali mlecne proizvode jedu i piju svakodnevno,,,, hvala ...

Dobro jutro :cao:
Opet sivo jutro ali bar kišu nisu nacrtali na prognozi, pa se nadam ok danu...
Nikolu nešto krenulo da se ukakava ovih dana.... izgleda da kad je golišav ili samo u laganom šorciću lepo stigne do noše i sve obavi bez problema, a kad ga obučem u trenericu ili farmerice, on zaboravi.... da li mu taj utopljeni, ušuškani osećaj liči na pelenu ili šta... ko bi ga znao... možda je i samo slučajnost :aha:

Suzo, Ameri daju deci ta adaptirana mleka do 3-4 godine, masovno, ali valjda postoji malo grugačija formula za starije od 2 godine... ja i nisam baš u toku pošto ih Niki nikada nije prihvatio - kod njega samo jogurt i kiselo mleko prolaze.... mada u nekim zemljama i jogurt prave adaptiran za malce - u zemlji Srbiji toga, mislim, ni nema, valjda :think:

eli i lazy hvala na odgovorima.... ma nemam pojma ni ja zasto sam toliko dugo davala.... ono kad smo prelazili sa jedne na drugu, dosli smo i do 2+...
i ja kupovala... i bzvz kroz pricu, ta drugarica mi kaze da je ona prestala cim je pocela obicno mleko da uvodi.... i kao, ´´to niko ne daje deci, u vr´ glave do godinu dana....
mislim da cu prestati i stasi da kupujem, kad vec odavno pije i normalno mleko.... kome god sam pomenula, svi kazu da je nepotrebno, al ajd....

evo i da se pohvalim,sanja ne nosi pelene preko dana, samo nocu.... cak i ta nocna ujutro bude suva..... :))))
bas smo se brzo resili toga, a bojala sam se da ce potrajati.... nadam se da cemo uskoro skinuti i nocnu, ona ima 2god i 2 meseca, :heart: mamino

ljubim vas sve.....

pa uteče:lol:

Eli šta reći osim da je fenomenalno...i koliko sam primjetila nije toliko
skuplje nego kao kod nas ali su primanja daleko bolja i još što mi se
svidjelo stvarno ako hoćeš da radiš uvijek ima nekog posla da se zaradi...
samo ako si voljan da radiš..
Ma u tom belom svetu su skupe komunalije, a hrana, krpe, tehnika i tako to je smejurija za njihov standard.
A što se tiče posla, ima ga i kod nas, samo što svi hoće da budu glavonje, neće niko da rinta. Pa kad odu u beli svet, tamo stranci mogu samo da rintaju, ali tamo je sve bolje i trava je zelenija.:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back