Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dasty mila da se ispravim,ti promenila nick i ja da ti nisam videla avatar u profilu ne bih imala poooooooojma ko si...hehe...LM šta ima novo kod tebe?fakultet upisan,sve okej,pa sada sve četiri u vis?

Da, bilo je strašno u Bg-u...
Otišli smo na jedan dan a ostali 5 dana...
Od toga smo se dva puta vraćali za Niš, kako bi se upisao na Elektronski fakultet.
Prošao prvi krug prijemnog, prošao i drugi krug..nismo se nadali i već se vratili za Niš...onda smo morali za Bg jutarnjim u 03:00...živi umorni nenaspavani...prošao i treći krug...kad je stigao do četvrtog rekli su mu da je još mlad i da dođe naredne godine... Tuga, jedva je preboleo...
Upisao je Elektronski , upao na budžet, i to bez pripreme za prijemni...
Svi mi kažu kako treba da častim a ja ćutim...kako da častim kad će on opet sledeće godine da ide u Bg....
Mora baš nešto specifično da se dogodi da on ostane ovde gde je....

dobro jutro svima!
mi smo se juče baš zadržali kod Eli,deca su se tako lepo igrala u njihovom ogromnom dvorištu,bilo je milina gledati ih,i naravno pijuckati kaficu sedeći u hladu,i ne trčeći celo vreme za njima...ovo je posle prekjuče drugi put da smo uspeli tako da sednemo i na miru bez skakanja i jurenja popijemo kaficu i pričamo...jejeje...dolaze bolja vremena,hihihi....zaista je bilo super...

Wenerice vama srećan put,lepo se provedite u Švedskoj...
a čini mi se da i Kvi danas putuju na more,tako da srećan put i pravu uživanciju i za njih...

Dobro jutro draga, evo mene posle stoooooo godina. Samo sam navratila da vidim kako ste. Mi smo trenutno u Beogradu, bili smo malo na odmoru koji mi je bio preko potreban posle nekih dešavanja na poslu pa idemo ponovo u avgustu na more. Tina je dobro, upisali smo se u vrtić i krećemo od septembra samo ne u našem mestu pa mi je to malo dodatna komplikacija ali videćemo kako će ići a ako baš ne ide ispisaću je pa ćemo u maju ponovo konkurisati za naš vrtić. Kako ste vi, šta radi Gabrijel?

Phe ma kod nas uopšte nisu primali decu uzrasta preko 3 god. pa su posle primili našu malu komšinicu kada su uložili žalbu što mi malo nije jasno odakle sada mesto. Mi ćemo se odmah prijaviti na listu čekanja za prebacivanje u naš vrtić. Samo biće teško navići se na još jednu obavezu vođenja Tine u vrtić rano ujutru. Malo mi je frka od toga kako ćemo se uklopiti pošto u ovom slučaju ne mogu da se oslonim na bake. Prosto se sada nećkam da li sam trebala da sačekam još jednu godinu.
Bili smo u Cg na moru, ne dugo, nekih nedelju dana, još mi se Tina razbolela pred put i dobila temperaturu ali mi je baš bio potreban odmor pa smo otputovali i bilo nam je lepo. Možda ne klasično letovanje da smo po ceo dan visili na plaži, zato što ponovo idemo u avgustu. Gde vi idete i kada?

Mici kako tvoje obaveze oko pozorišta? Hoćete uspeti da ugrabite neki trenutak da idete negde na odmor? Zašto si vodila Gabrijela kod logopeda, jel još uvek problem sa govorom?

dobro jutro žene!opet nikog nije bilo juče ceo dan...neka neka,to znači da je lepo vreme i uživate svi napolju,ili ste na odmoru..diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno....

da odgovorim Phe i Tamari,kod logopeda smo bili zato što Gabriel još uvek ne priča,ubode s vremena na vreme neku reč,kada se jako isprovocira,ali inače samo nonverbalno komunicira...a logoped naravno ume da pomogne jedino kada već dete propriča pa treba da ispravi neke nepravilno izgovorene glasove...radimo neke vežbice koje je savetovala,a koje smo i ranije već radili,i kaže da sa njim treba puno strpljenja,jer jednostavno vidi da je izuzetno tvrdoglavo dete koje demonstrativno neće da priča...i sad ebem li ga,šta ja da radim...

Cao....Evo mene opet malo:)
Mici, Mnogo mi je drago za novi pocetak:) Ej, mogli bi da komuniciraju na engleskom nasa dva vraga:) Ovaj moj samo gleda pesmice na engleskom...
Pricala mi drugarica:Jedan decko nije hteo dugo da prica, samo je cutao..neke 4 godine. Nisu znali sta sa njim...I jedan dan oni krenuli po mamu kolima, ulazi ona a on: Mama, mi smo dosli po tebe kolima! Njima vilica do poda:) Tako ce i Gabrijel, kad resi, onda nece stati:) Jel putujete negde na more?
Pozdrav i za Phe i Tamaru..Gde idete na more? Mi u Tursku ali tek za mesec dana, nikad docekati.

Ajde sad ozbiljno neki savet iskusnih mama da tamo ne pitam...Imate li neki trik da ste upotrebili da dete krene da kaki u nosu/solju? Znaci, piskenje super,,,kaka u gace iskljucivo...Mnogi mi kazu mora on da odluci, ok, ali ja bih ipak da isprobavam neke trikove. Dosadasnji nisu upalili:( A mnogo je bljak kad se ukaki u gace.

Angi mi imamo isti problem...piškenje sve okej,pelene smo skroz skinuli i noću,a kaki isključivo u gaće,i nema šanse da sedne ni na nošu ili na wc šolju...ja piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...zdim,a svi mi kažu da on sam treba da odluči kada će biti spreman,...i tako ja uvek njemu kažem kako je piiiiiiiiiiiiiiiiiiiih gadno i smrdi kako se ukakio u gaće,i da to nije u redu pošto je on jedan pametan veliki dečko,i onda se on složi samnom,ali sledeći put opet kaki u gaće...ja sad čekam...:think::ceka:

Mici,

Kakvi su mangupi ovi nasi sinovi:) Koliko dugo traje kod vas od kad je naucio da piski u nosu, a ne kaki? Mene plase ona iskustva da do 4-5 godina nece da kake u nosu neki. Ali cini mi se danas da ima napretka, govori da hoce da kaki u nosu, ali samo nas zeza da bi sedeo na solji na dasci, to mu se odjednom svidelo, kad sam rekla da moze tu da sedne da me gleda kako se sminkam i da tu ima baloncica u vodi. Eto ideje da bar sedi:) Citala sam neki strani forum za taj problem, Jedna mama blesava skroz kaze da je njeno dete pristalo da kaki u solju kad je obecala da ce kad govance padne u solju doci poruka od tate na mobilni.:) Dogovorila se sa muzem da posalje (on bio na putu) i dete kakilo, stize poruka...odusevljenje...Videcu i to da probam:)

sve vas pozdravljam i ljubim, mi smo super, ali bas nemam vremena za forumashenje....
mi smo stalno u nekoj akciji...
pa da podelim sa vama najvazniju stvar, u nedelju sam postala tetka!!! imam malu janu koju ne mogu da opisem....
malo sam pisala na kutku za trudnice.... sva sam na sedmom nebu.... jedva cekam i ja da se porodim :heart:
stavila sam par slicica na fb.... cmok....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back