joiv
Iskusan
- Poruka
 - 5.265

ELI lep provod zelim... tako sam se i ja uzelela setnje sa devojcicama mojim po NS... nikako da se nakanim da dodjem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 od 4 do spavanja ništa 
 to kod mene može jedino ako u 7-8 planiram da spavam 
   ) Nik je skoro skroz ozdravio, a ja sam se tek juče baš razbolela... Uopšte mi nije jasno kako to svi pričaju kako se klinci stalno ratboljevaju jer nemaju izgrađen imuni sistem - a šta sam onda ja, ovako matora 
  najveće dete od sve dece - ja svaku kijavicu i slinavicu prebolim zajedno sa Nikom - na baš ništa, kanda, nisam imuna 

od 4 do spavanja ništa
to kod mene može jedino ako u 7-8 planiram da spavam
...

ovo mi je poznato,ja sam promenila 4uciteljice,isto se prva razbolela od raka dojke,druga bila kratko na zameni,treca je dosla baba,bila je uciteljica i mojoj sestri ,ali su nju jedva oterali u penzijuPrva je obolela od raka dojke... pa je otisla na bolovanje i odmah posle toga penzija.
Drugoj je verovatno visilo radno mesto ukoliko ne preuzme prvake...

ovo mi je poznato,ja sam promenila 4uciteljice,isto se prva razbolela od raka dojke,druga bila kratko na zameni,treca je dosla baba,bila je uciteljica i mojoj sestri ,ali su nju jedva oterali u penziju,i posle dosla cetvrta mlada i popustljiva,a sve 4su imale razlicite stavove i propitivanje,sto se vidi kroz moje ocene
![]()
 i uciteljice nam se smenjivale skoro svako skolski cas kao i nastavnici...
 hvala...bas sam spavala lepo 

jer sam stavila i pake...mmmmmmmmm...i danas cu ga jesti 

i redovno ih u tu svrhu kupujem i kad me mesar pita jel da ih preseče, ja odgovaram da ne treba pošto mi je pas veliki 
 Sad ću da zavirim u zamrzivač u Krofnicinu fijoku i ako ih još ima idem da kuvam pasulj 
a ja skuvam namerno malo više paga sutra potpečem![]()