СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga porodico,
draga moja braco i sestre:

Ne grije me isto Sunce kao i zagovarache teorije Velikog Praska ...,Darvinista ...itd.
A ne pijem vodu ni sa Kreacionistima ...
Verujem u Boga na kojeg su me moji pretci upucivali,chuvam i poshtujem moju slavu...
Ali , i to ostavimo po strani...
Nashi pretci su nam ostavili mnogo sjajnih stvari, a shta cemi mi nashim potomcima.
Ne bih se ja trenutno zavlachio u podzemne tunele tunele,koji su njima mozda koristili da se sklone od radijacija kojekakvih.
Uveren sam da nam je to klopka...

Doshao sam ovde s zarkom zeljom da poprichamo o nashoj deci.Hteo sam navesti mnogo primera o nashoj deci - genijima...
A sva nasha deca su geniji.Samo od nas zavisi kako cemo ih vaspitavati i usmeravati.Jedna od malobrojnih,dobrih stvari ove teshke situacije je ta shto smo sada uz njih.A kako mi to koristimo?
Procitah dobar fazon : Dobra strane Korone je ta shto deca mogu uchitelje da iskljuce na daljinski.To nisu mogli ni Tarabici da predvide. :lol:

I istina je:Na jednom chasu uce da je covek postao od majmuna,a vec ne sledecem idu na veronauku.Itd...
Teorije zavere ne postoje - one su vec ZAVERE.

Nasha deca su naj vece blago koje cemo ikada imati.Ona su naj veci istrazivachi.Od prvog udisaja ovog vazduha ona pocinju da uche,i stalno i stalno i stalno i samo to i rade...Od nas zavisi gde cemo ih usmeravati i kada cemo ih u tome prekinuti.
Chesto se setim knjige "Slobodna deca Samerhila" od Aleksandra Saterlend Hil-a.

Rekoh : Imao sam zarku zelju da o tome prichamo... ali,
moja lista prioriteta me negoni da istrazujem neshto od chega se jezim... a to je :
Svi ste chuli o vojnim vezbama i 5 G.
Pouzdano znam da slede i 6G i 7G.I znam da to nije G-dur nego G-mol. TUGA...
Ovim eksperimentom stradaju nam roditelji ( penzioneri koji su teret svakoj drzavi ),a shta je sledece ?
Chuvajte nam decu.Ochistite nashe "svetinje" od pedofila,od narko dilera,od homoseksualaca od crnomagijasha,od svog takvog gnoja...a to traje od kako su nam otrovali patrijarha ...
I postimo i prichestimo se i naka se chuju nasha zvona s odzvonima koja su Durska vibracija,koja su na zivot i na zdravlje i na radost.

Svako dobro vam zelim.:heart2:

1587285162475.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back