СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ništa ne piše, samo se sluša muzika. :aha:

Ja sam danas počela da radim, uživala sam sa klincima ovih 10-ak dana, imali smo lepo vreme pa smo ga maksimalno iskoristili.
Luka je još narastao, konačno su visina i težina u korist visine. :D
Prošle godine u februaru je bio 142cm i 52kg, juče sam ga merila, ima 149cm i 48kg. Konačno možemo da odahnemo. :zurka:
Sve je stalo, samo deca rastu. :heart:

moje malo chedovishte sa svojih 6 godina sam ulazi da radi spirometriju .... vec drugi put .... sve zna, prvo vaga bez cipela, pa komora, pa se sacheka papir, pa kazhe "zdravo" sestri pri izlasku .... a ja umirem laganica i navijam napolju da budu dobri rezultati ... danas su bolji .... sled.kontrola u maju ... kad tad ce prerasti tu 'ebenu astmu z:(

Hello darlings! Pa ćutimo,jer su se svi obradovali malom godišnjem,ahahahaha....I mi smo švrljali,išli na klizanje,bioskop,druženja,a danas sam kupila karte za Moskovski cirkus na ledu. Dolaze u nedelju na Spens. Ne možemo da dočekamo. Gledali neke snimke šta sve rade,čovečeeeeeeeeeeeeeeeeeee,curiće nam bale u toku spektakla. :) A i ja već radim punom parom,i to dva,ne tri projekta odjednom. Mdmdlfhh mdlfo g jdodo. Ako me razumete. :)

Jao Mici, kako to zvuči super - cirkus na ledu! Ja bih rado išla, ali nemam sa kim.
Moje klince to ništa ne zanima, oni vole samo oni da kližu. Tj. Miloš voli da idemo i "moja ćerka" pa se ja grebem uz njih, Luki je dosadno jer nema odgovarajuće društvo. Prekjuče smo poveli kumića koji je ujedno i Lukin najbolji drug, ali on dugo nije klizao pa nije bio oduševljen što ide. Tek posle sat vremena se malo opustio, ali je rekao da ne voli klizanje. Ja sam bila sa četvoro dece, a najviše sam klizala sama. Nekome sam prespora, nekome prebrza, nekome matora, nekoga blamiram pa sam sama sebi bila dovoljna. Deca su porasla, polako se vraćam sama sebi...
I radujem se, ali mi je i pomalo žao. :aha:

Ehhhh pa to Eli,rastu pa im i očekivanja budu drugačiija. A i vidiš mama kako mi starimo. Ajahahahahh. Sva sreća Gabriel obožava ovakve spektakle pa nemam problema da ga vučem sa sobom Ahahaha. A ide sa nama i njegova najbolja drugarica iz škole sa mamom,tako da ću i ja imati sa kim da komentarišem. Hehe, Ne mogu da dočekam.
A sutra idemo da gledamo Jumanji uveče u Cinestar,a danas popodne klizanje u Ledenoj šumi. I eto ga,raspust se završio. :(

Ehhhh pa to Eli,rastu pa im i očekivanja budu drugačiija. A i vidiš mama kako mi starimo. Ajahahahahh. Sva sreća Gabriel obožava ovakve spektakle pa nemam problema da ga vučem sa sobom Ahahaha. A ide sa nama i njegova najbolja drugarica iz škole sa mamom,tako da ću i ja imati sa kim da komentarišem. Hehe, Ne mogu da dočekam.
A sutra idemo da gledamo Jumanji uveče u Cinestar,a danas popodne klizanje u Ledenoj šumi. I eto ga,raspust se završio. :(
Mi ne volimo Ledenu šumu. Loš je led, uska je staza pa ne može da se juri jer nema mesta za brzo obilaženje. Mi volimo da se oznojimo na klizanju. :super:

pozdrav drustvo!
kako lepo rastemo zajedno :heart:
mi ovaj zimski raspust provedosmo k'o u zatvoru. nit smo gde bili, nit smo imali goste... vetar, kosava nas urnise pa retko idemo i na klizanje. par dana bilo toplo pa je po povrsini leda bila voda.
u muzickoj skoli nije ni bio raspust (oni ce po "srbijanskom" kalendaru). jedino smo se naspavali posteno! kako cemo se sad navici na prvu smenu, videcemo :)

Gde ste društvo, što ne pišete? Kako su nam pametna deca? :heart:
Moji su pauzirali sa treninzima za vreme raspusta i krenuli ove nedelje, a Miloš traži da krene na plivanje. Opet. Prošle godine je takođe tražio da krene na plivanje, ne ide mu se na gimnastiku. Bio je na jednom času, smrznuo se jer su dugo stajali izvan vode mokri dok čekaju svoj red da plivaju u stazi. Pa je odustao.
Juče sam ga odvela kod Lukinih trenera vaterpoloa jer malci samo plivaju, utakmice idu kasnije pa nema neke razlike u treninzima u početku. I bio je sjajan, pohvalila ga trenerka, trudio se maksimalno, ali njega kad pitam, ne sviđa mu se, ali želi da nauči da pliva stilove. I sad je u debelom problemu, ne zna šta mu je gore: gimnastika ili vaterpolo. :lol:

A Luka sutra ide na takmičenje iz matematike. Nastavnica mu je rekla da treba da ide i on šta će, bilo ga sramota da je odbije. :D
I dalje se boji neuspeha, pa sam se opet upljuvala da mu objasnim da je uspeh kada te pošalju na takmičenje, rezultat je manje bitan. Nisam ga baš ubedila, on je ubeđen da je sramota ako se loše uradi, pogotovo ako je takmičenje jer sada svi očekuju šta će on da uradi: društvo iz razreda, nastavnica, roditelji, bake, deke... Muke su to. :aha:

- - - - - - - - - -

Super su mi ti nastavnici. Krenuli su da ga guraju, da se on pita, samo bi presedeo u ćošku.
Nastavnica srpskog ga je izabrala da učestvuje na priredbi za školsku slavu. Svi prepoznaju da je dobar, samo on to ne vidi.

- - - - - - - - - -

Inače i Miloš ide na takmičenje iz matematike, ali se on sam prijavio. On je ubeđen da najbolje zna i da niko nije bolji od njega. :lol:
Njih dvojica su toliko različiti da je to neverovatno.

evo mene
i moja smizla je radila danas test za takmicenje iz matematike. uradila tri zadatka, ali je u jednom permutovala brojeve, tako da ima ukupno 58 bodova.

- - - - - - - - - -

znace da li ide dalje kada obrade sve radove pa podvuku crtu. ako bude kao prosle godine ici ce na opstinsko jer je granica za cetvrti razred bia 40 bodova, ali ko zna. mozda su ove godine deca bolje uradila.

Jao, Alisa chitam o tim tvojim momcima, i stvarno ko da imaju dva para roditelja ... z:lol: ... moj je u tipu "jesi videla kako znam?" a u stvari je prosechan ... ali ce da proda frizhider eskimima kad poraste z:D ... sve objasni, pricha, melje, ne prestaje, na kraju svi odustanu .... osim njegove nemajke, poshto bash volim da teram mak na konac kod njega ... na primeru klizanja: ide sa shkolicom sporta, proshle godine je ishao isto, nauchio da ustane i da hoda ... sad su ih poredjali u grupe po godishtu, nije mogao da predje ni 2 metra da ne padne, ostali pomalo vec klizali ... i posle 10 min ga odgurali u mladju grupu :zroll:.... i kazhem ja njemu: ahhha, videla sam kako si padao, malo treba da se opustish u kolenima, to ti je prichao trener. Na shta ce on: ali ja sam bio najbolji u ustajanju ....z:D

evo mene
i moja smizla je radila danas test za takmicenje iz matematike. uradila tri zadatka, ali je u jednom permutovala brojeve, tako da ima ukupno 58 bodova.

- - - - - - - - - -

znace da li ide dalje kada obrade sve radove pa podvuku crtu. ako bude kao prosle godine ici ce na opstinsko jer je granica za cetvrti razred bia 40 bodova, ali ko zna. mozda su ove godine deca bolje uradila.
Eto vidiš, ona već zna koliko je dobila bodova. Luku to očigledno ne zanima, on je otišao zato što su ga naterali. Kaže da je još jedna drugarica iz razreda išla sa njim, ni ona nije znala da uradi ta dva zadatka, ali je jedan probala da uradi pa nema pojma da li je tačno. Ona je svih prethodnih godina i kod učiteljice išla na takmičenja pa je stara kuka. Njemu je samo da ne bude najgori da se ne obruka inače neće u životu više nikad pristati da se takmiči.

- - - - - - - - - -

Jao, Alisa chitam o tim tvojim momcima, i stvarno ko da imaju dva para roditelja ... z:lol: ... moj je u tipu "jesi videla kako znam?" a u stvari je prosechan ... ali ce da proda frizhider eskimima kad poraste z:D ... sve objasni, pricha, melje, ne prestaje, na kraju svi odustanu .... osim njegove nemajke, poshto bash volim da teram mak na konac kod njega ... na primeru klizanja: ide sa shkolicom sporta, proshle godine je ishao isto, nauchio da ustane i da hoda ... sad su ih poredjali u grupe po godishtu, nije mogao da predje ni 2 metra da ne padne, ostali pomalo vec klizali ... i posle 10 min ga odgurali u mladju grupu :zroll:.... i kazhem ja njemu: ahhha, videla sam kako si padao, malo treba da se opustish u kolenima, to ti je prichao trener. Na shta ce on: ali ja sam bio najbolji u ustajanju ....z:D
E pa to. :D
Moj stariji uopšte ne voli da se takmiči, a mlađi se stalno svuda gura i ubeđen je da je najbolji u svemu. I ne odustaje.
Znači tvoj i moj sin će ebati kevu eskimima. :lol:
Pitao je danas učiteljicu kada će biti takmičenje za njih, njegov stariji brat je otišao da se takmiči, a njega niko ne zove. Pa ne može to tako. :zcepanje:
Inače je NAJBRŽI u izradi kontrolnih zadataka iz matematike. Uvek uradi prvi. Kada ga pitam da li je uradio tačno, to mu nije bitno. Važno da je PRVI. Uvek i u svemu. :roll:

E pa to. :D
Moj stariji uopšte ne voli da se takmiči, a mlađi se stalno svuda gura i ubeđen je da je najbolji u svemu. I ne odustaje.
Znači tvoj i moj sin će ebati kevu eskimima. :lol:
Pitao je danas učiteljicu kada će biti takmičenje za njih, njegov stariji brat je otišao da se takmiči, a njega niko ne zove. Pa ne može to tako. :zcepanje:
Inače je NAJBRŽI u izradi kontrolnih zadataka iz matematike. Uvek uradi prvi. Kada ga pitam da li je uradio tačno, to mu nije bitno. Važno da je PRVI. Uvek i u svemu. :roll:

Ou jea, sister .... ne'ebale smo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back