Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ovog meseca još samo igramo u Temerinu. Ako želiš javiću ti od januara kada budemo igrali.![]()
Pa ovog meseca još samo igramo u Temerinu. Ako želiš javiću ti od januara kada budemo igrali.![]()

Dragisha igraće 12.Decembra od 12 časova u Temerinu u Kulturno Umetničkom Društvu Sirmai Karolj u centru. Samo nisam sigurna da nosimo titl,pošto su organizovali ne znam tačko koliko dece iz škola koja pričaju mađarski, Pa sad ne znam taj tehnički detalj za titl.![]()
Dragisha ja u mom pozorištu već 20 godina radim sa decom u glumačkom studiju. I pošto ja radim u Novosadskom Pozorištu,mi igramo predstave na mađarskom, ali za svaku predstavu imamo titl na srpskom jeziku,tako i za predstave Đačke Scene. Tako da svako može da prati predstavu bez problema. Ali pošto je u Temerinu izorganizovano da dovode 300 dece iz škola čiji je maternji mađarski jezik,nisam sigurna da ćemo nositi sa sobom titl,pošto je to onda već puna sala. Da Kulturni centar u Temerinu,

Luka mi plače zato što će imati jednu četvorku na polugodištu.
Gde sam ja to pogrešila?
Pa za sve što nije normalno kod deteta, kriviš sebe. Samo najveći frikovi plaču zbog četvorke. I sam je ismevao neku drugaricu koja je zbog četvorke plakala u četvrtom razredu.zasto mislis da si ti pogresila?
zato sto ce imati cetvorku ili zato sto place zbog toga?
on je malo osetljiv, cetvorka je dobra ocena. mislim da on nije tako mali da bi ti sebi nabijala krivicu zbog njegovih ocena
...jedino ako misli da nije ispunio tvoja ocekivanja, onda razgovor sve resava. valjda...