СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...e tako se mm skoro zapanjio - došao im u firmu "važan" direktor poznate firme u srbiji.... mm za njega kaže - išli smo zajedno u školu, on je naučio da broji tek u trećem razredu... večito se provlačio sa dvojkama, trojkama...sad dr nekih ekonomskih nauka :aha:

Poslednja izmena:
Oblaci toliko brzo lete da se menja iz minuta u minut. Kratko progreje, pa tmurno... i tako.
A Vexy priča k'o vojnik: - razve- dravanje! :D

- - - - - - - - - -

Je li... šta znate o tortama? Moja ćera jela negde tortu "grčka kraljica" i sad me ubeđuje da tu pravimo (ili naručimo) za slavu. Kaže da je mnogo ukusna. Dobila sam recept i to meni deluje previše čvrsto i suvo, a nisam je nikad probala.
Znate li kakva je to torta?

Morala bih da vidim recept, ili bar sastojke, pa da ti kažem o čemu se tu radi.

Morala bih da vidim recept, ili bar sastojke, pa da ti kažem o čemu se tu radi.

evo sastojci za fil:
20 zumnaca, 20 kasika secera, 8 kasika brasna, 1l mleka, 500g maslaca, 250g secera u prahu, 300g lomljenog plazma keksa, 300g iseckane milka cokolade sa jagodama i 100g mlevenih lesnika :confused:
peku se cetiri kore od belanaca i lesnika... zena koja mi je dala recept kaze da nije suva i da je super. mojoj ceri se isto dopalo, a meni nije jasno sta ce da razmeksa toliki plazma keks?

Nemoj da si kao neke žene sa teme o kuvanju. :evil: Kakve veze ima sto je torta od 20 jaja? Da je onaj rolat koji sam pravila, a ti ga hvalila, bio u formi torte, bio bi od 20 jaja.

Poslato sa HUAWEI LYO-L01 uz pomoć Tapatoka

pa samo sam se začudila,nisam negodovala...:prstic:
sjajan rolat,ali sjajaaaaaaaaaaaan...:rumenka:
i dan danas ga spominjemo kad krenemo negde na ekskurziju...:hahaha:

Uh, al sam našla temu :)
Što se mene tiče nema loše torte... Nekad mi se jedu voćne i puno šlaga, a nekad baš one super jake - čokolada, lešnici...
I potpuno mi je svejedno koliko jaja sadrži dok god ima onaj čarobni ukus torte :)

- - - - - - - - - -

Još da nam se javi Alisa sa vestima da je dečak ozdravio i bi ovo jedan lep dan :)

Ko o čemu - žene o kolačima i tortama. :D
Dobro jutro drage moje!
Zolja, hvala što misliš na nas, Miloš je bolje, čula sam se sa mamom Miloševe drugarice iz razreda koju je hteo da vodi u bioskop i kaže mi da dosta dece juče nije došlo u školu, vlada stomačni virus. Juče i noćas nije povraćao, polako je počeo da jede i nešto konkretnije i doktor je rekao ako 24h ne bude povraćao da danas može normalno da jede, a sutra da krene u školu.
Miloš je hteo i juče da ide u školu, ne voli da prepisuje posle ono što je izostao. Jedva sam ga ubedila da moramo da slušamo doktora.
Mi smo mislili da se preforsirao u subotu jer mu je bila ta drugarica kod nas sa mamom i tatom pa se sav uspalio, radio je sklekove, išli su napolje pa je jurcao, penjao se na drveće, vozio sva moguća prevozna sredstva koja imamo u dvorištu (bajs, trotiner, skejt), unutra su igrali X-box pa su radili atletiku i zablistao je, ali kako je legao u krevet, tako je počeo da povraća. :D

• Podržavam
Reactions: Em.
Dobro jutro drage moje!
Zolja, hvala što misliš na nas, Miloš je bolje, čula sam se sa mamom Miloševe drugarice iz razreda koju je hteo da vodi u bioskop i kaže mi da dosta dece juče nije došlo u školu, vlada stomačni virus. Juče i noćas nije povraćao, polako je počeo da jede i nešto konkretnije i doktor je rekao ako 24h ne bude povraćao da danas može normalno da jede, a sutra da krene u školu.
Miloš je hteo i juče da ide u školu, ne voli da prepisuje posle ono što je izostao. Jedva sam ga ubedila da moramo da slušamo doktora.
Mi smo mislili da se preforsirao u subotu jer mu je bila ta drugarica kod nas sa mamom i tatom pa se sav uspalio, radio je sklekove, išli su napolje pa je jurcao, penjao se na drveće, vozio sva moguća prevozna sredstva koja imamo u dvorištu (bajs, trotiner, skejt), unutra su igrali X-box pa su radili atletiku i zablistao je, ali kako je legao u krevet, tako je počeo da povraća. :D

:lol::heart:

Dobro jutro drage moje!

ah,ljubaaaaaaaav...:aha:

znači deca su šou..:hahaha:

elem,šou ima i drugu stranu...
upravo obavila telefonski razgovor sa jednom mamom čija je vojčica strahovito popustila..
ona ima još dvoje male dece kući pa joj je nezgodno doći kad zakažem razgovor ali žena želi da sarađuje maksimalno..
šta ću..moram pomoći detetu i majci...
pričale pola sata telefonom...

Dasa je sinoć namestio frizuru pa se fenirao pred ogledalom. Jutros je malo popravio, pokušao je da napravi da ne ličin na gov.no i nada se da će devojčice da popadaju. :heart:
Bio je odlično još juče, opet jede kao mećava, išao je kod druga koji ima hoverbord i naučio je da održava ravnotežu. Znači ludilo! :lol:

Kao da mu ništa nije ni bilo :D

Nema me par dana i vi ovde ispisale sto strana i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaš o tortama. My God! Obožavam torte,sa puuuuuuuuuuuuuuunoooooooooo fila i malo kore. Daj šta daš,svi ukusi dolaze u obzir samo da je što kremastije. I može i sa 20 i sa 120 jaja. Tooooooooooooooortaaaaaaaaaaaaaa! Mljac.

A vidim imamo i novog ćlana! Poooooooooooooozdrav!

Eli drago mi je što je Milošu bolje. Svuda čujem okolo o stomačnim i raznim virusima.. Moj je slinav. Ali počeli smo odmah sa inhalacijom,puuuuuno čajeva, C-vitamina pa će ga valjda proći.

Ove nedelje kod mene totalni haos na poslu. Ne mogu da dođem sebi. A gde je još kraj godine. ahahahahaah.

znači deca su šou..:hahaha:

elem,šou ima i drugu stranu...
upravo obavila telefonski razgovor sa jednom mamom čija je vojčica strahovito popustila..
ona ima još dvoje male dece kući pa joj je nezgodno doći kad zakažem razgovor ali žena želi da sarađuje maksimalno..
šta ću..moram pomoći detetu i majci...
pričale pola sata telefonom...
Šta kaže mama šta se dešava? Da li ste zaključile zašto je popustila?

- - - - - - - - - -

Ja spremam neke silne tendere, radim analize i tražim cene hoverborda na netu.
Letos smo u Italiji videli u izlogu po ceni od 500 evra. :eek:
A Miloš se taman ponadao da ćemo mu kupiti jer je konačno dostigao težinu od 30kg da bi mogao da ga vozi. :D
Od tada sam čula sa nekoliko strana da su cene jako pale i nađem na netu po ceni od 9,69 dolara.
Pošaljem mm da ga pitam da li je moguće da toliko košta, a on mi kaže da je to nalepnica za hoverbord. :zcepanje:

Elem, na kupujem-prodajem ima za 130 evra. U februaru mu je rođendan, on već dve godine skuplja pare, ovo je dobra prilika da ih potroši, a mama i tata da dodaju.
Pored biciklova, trotineta, skejtova, rolera, nema nijedan hoverbord pa eto treba popuniti kolekciju. Ali mi ne bi bilo žao da mu kupim jer on stvarno vozi sva ta čuda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back