Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
E baš ti hvala na iscrpnom izveštaju.Ne znam gde u Petrovcu ima taj smeštaj od 10€ ležaj, ja sve što sam pitala, za nas dvoje, nema ispod 40€.
Tako da, kako stoje stvari, Petrovac će ostati neispunjena želja.
Stvarno ne znam. Verujem da je ta niza cena ako odes tamo pa pregovaras sa onima sto ispred ulaza drze natpis "sobe". Na taj nacin se u Sutomoru moze dobiti i za 5 e lezaj. Ako idete kolima sve jedno je gde se smestis. Sutomore, Canj, Buljarice, Petrovac sve je blizu, a putevi su dobri. Moje komsije su platili prilicno los smestaj u Budvi 600 evra za njih dvoje za deset dana, samo zato sto vole da kazu da su bili u Budvi

Ili npr. varijanta - brodic iz Canja 2 e povratna karta do Kraljicine plaze, voznja je desetak minuta i mozes da odes i da se vratis kad hoces. Pola plaze je slobodno, ne moras da iznajmis lezaljke, a tamo gde se iznajmljuju su 10e 2 + suncobran!
Ne znam sta da ti kazem
Mi inace nismo neki "turisti - tip". U potpunosti smo prilagodjeni potrebama devetogodisnjeg deteta. (I na Zlatiboru trazimo smestaj gde dete moze da proba da muze ovce, npr., ...). Udobnost i zabava pre "fensi" mesta 
Poslednja izmena:
Tako da, kako stoje stvari, Petrovac će ostati neispunjena želja.
Ne interesuju nas obilasci, kulturno istorijski spomenici, crkve, manastiri, paraglajding, i tako to...Takođe, najviše volimo da auto parkiramo u dvorište gde smo smešteni, i pokrenemo ga to jutro kada krenemo kući. 

a zamisli 20- tak dana na siciliji, ili nedajboze u portugaliji, francuskoj... 

...
... zbog posla ni ja ni muzh ne mozhemo ni pred ni posle sezone, a pare ... pa za pare cemo lako, njih nema