Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
@damo - kakvim zverinjakom? 
@mici - drzim pesnice iz sve snage!

@mici - drzim pesnice iz sve snage!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@Zuji: tako ja zovem ovo moje 4oro - deca + kučići![]()
![]()
![]()
e pa dobar ti je onda zverinjak
- - - - - - - - - -
dobar dan svima!
neki bi rekli lep i suncan dan, ali posto je meni natekao nos od polenske alergije, ja jedva cekam kisu!

ovo moje dete živnulo i sad već kreće haos jer joj je dosadno 
damo, koje ti je četvrto dete
muž je, kontam treće (tako i ja zovem mog muža) a koje ti je četvrto?

Ma muž je peto, ako ćemo tom računicom
Marta, Marija, Mini i Miki su deca - prava i krznena![]()
Evo ja da prijavim koliko sam ponosna na svoje dete. Juče je imao premijeru u pozorištu i bio je fantastičan. Sva deca su bila fantastična. Veoma sam ponosna na njih,na njihov rad,istrajnost i talenat. A takođe je juče bio objavljen esej mojeg čeda u dečjim novinama. Samo njegov iz razreda,mada je učiteljica poslala esej svakog učenika. Ponosna mama.![]()

Evo ja da prijavim koliko sam ponosna na svoje dete. Juče je imao premijeru u pozorištu i bio je fantastičan. Sva deca su bila fantastična. Veoma sam ponosna na njih,na njihov rad,istrajnost i talenat. A takođe je juče bio objavljen esej mojeg čeda u dečjim novinama. Samo njegov iz razreda,mada je učiteljica poslala esej svakog učenika. Ponosna mama.![]()

..juce bilo izletnicki)