СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja da prijavim koliko sam ponosna na svoje dete. Juče je imao premijeru u pozorištu i bio je fantastičan. Sva deca su bila fantastična. Veoma sam ponosna na njih,na njihov rad,istrajnost i talenat. A takođe je juče bio objavljen esej mojeg čeda u dečjim novinama. Samo njegov iz razreda,mada je učiteljica poslala esej svakog učenika. Ponosna mama. :)

Ma muž je peto, ako ćemo tom računicom :lol:
Marta, Marija, Mini i Miki su deca - prava i krznena :mrgreen:

aha, da sad je jasno.

- - - - - - - - - -

Evo ja da prijavim koliko sam ponosna na svoje dete. Juče je imao premijeru u pozorištu i bio je fantastičan. Sva deca su bila fantastična. Veoma sam ponosna na njih,na njihov rad,istrajnost i talenat. A takođe je juče bio objavljen esej mojeg čeda u dečjim novinama. Samo njegov iz razreda,mada je učiteljica poslala esej svakog učenika. Ponosna mama. :)

:klap:

pa kad si rodila umetnika :heart:
:bravo:

Svaka čast Gabi :heart:

pre dva dana su dvojicu decaka iz odeljenja moje cerke izujedali psi!
jednog decaka su izujedala tri psa dok je vozio bicikl u ulici u kojoj zivi, nedaleko od njegove kuce.
drugi decak se vracao kuci iz skole i na pola puta, kako kazu, mu je iz cista mira velikom brzinom pritrcao pas i ujeo ga!
nadlezni kazu da su svi ulicni psi ocisceni, vakcinisani.... i nisu agresivni, te da su isprovocirani od strane dece pa su deca sama kriva...
vec dva dana sam toliko tuzna i ljuta... sve nekako i da razumem, ali da se dete vise ne moze igrati samo ni ispred svoje kuce... tuga :(

isprovocirani...da, da..zato što su smatrali da im je ugrožena teritorija, dete je prolazilo teritorijom koja pripada psu, jel
mene je isto tako ujeo pas iz čista mira, samo zato što sam prolazila pored kapije
msm nije ujeo, nego gricnuo, nije bilo strašno, ali ipak, mogla sam da tužim vlasnika
al ajde, nisam tužila, nego sam nazvala vlasnika i rekla mu da ako ne veže psa i ako li zalaje pas na mene kad sledeći put prođem tuda, biće tužen
čovek je likvidiro psa, msm nema sredine - ili - ili...

Sve je to do gazde... ili kod avlijanera do toga šta su sve proživeli.
Za svako jadno dete koje nastrada od ujeda ili napada psa, ima u pozadini isto tako minimalno 1 dete koje je to isto kuče maltretiralo i zato je pas postao takav.
Ja sam ipak za kad se to desi, da se kuče uspava i to je to. Retko kad takvi kučići se mogu oporaviti od svojih trauma, a o deci da ne pričam.

u ova dva slucaja koje sam pomenula, u pitanju su ulicni psi. nemaju vlasnike.
ono sto je meni nejasno je da su ti psi i dalje na ulici, kao i to da je zatvoreno prihvatiliste za pse jer opstina nema para za njegovo odrzavanje... (sigurna sam da je mnogo skuplje da postoji prazno, a da su psi na ulicama)

a o sudjenju i sudovima ne znam sta bih rekla, osim da sam juce cula podatak, da sa pravnog fakulteta bu je od 1905. godine do danas godisnje izlazilo 8 doktora nauka u proseku, a na jednom privatnom fakultetu u ns u 2016. godini je titulu doktora nauka dobilo 130 ljudi!

srecan praznik rada! :D

Nama je krnji 1.maj.
Luka je na ekskurziji već treći dan. Sutra dolazi, baš sam ga se uželela.
A roštiljanje je kod nas skoro svakog vikenda. Kako krene sunce u proleće pa do kraja jeseni, dok vreme dozvoljava, tako da nam je Prvi maj kao i svaki drugi vikend.

- - - - - - - - - -

Zoljo, pa šta si danas radila?
Gde ste bili na izletu?
Kako su ostali proveli praznik?

Na Paliću luna park, a u njemu jedna od vlasnica sa kojom sam nešto kompenzovala...Ng i njena drugarica dobile da koriste sve u luna parku u neogranienim količinama.
To sam kao dete maštala, a sada sam ostvarila svom detetu. Ma nema tih reči koje mogu opisati njen osmeh i sreću posle svega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back