СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
16406660_1387717634636219_8675260737717925047_n.png

Tu smo. Tugujem što je danas poslednji topliji dan, od sutra opet ladovina.
Subota radna, posle posla išli na bazen sa društvom, nismo išli napolje jer je duvao vetar.
Juče standardno spavanje do podne, onda višesatno spremanje kuće, popodne ručak kod mame, uveče porodično igranje Kinekt-a.
Nedelja je uvek ista, deca se sa dedom jure negde na vazduhu, a mm i ja spremamo. Imam utisak da je kuća sve veća i veća, sve nam je teže da se izborimo sa njom.

pozdrav i od mene!
mi nesto ne tugujemo za toplim danima, i nisu bili neki s'obzirom da nas oduva vetar... moja cera se juce rastuzila jer ne zna da li da pozeli malo snega za sankanje, grudvanje i sneska ili kratke rukave i sladoled. kaze oboje voli jednako... a sad nema ni jedno ni drugo.
inace smo malopre pravile pitu od visanja i mene sad bole noge k'o maraton da sam trcala. stvarno nista brze ne umara od kuvanja i uopste poslova po kuhinji (bar mene).

ne znam...
kod nas su lokalni, u aprilu valjda. tacno cu da siznem do tad... od zvanja, moljakanja, ubedjivanja...
a sto se dezurstva i dnevnice tice, jedino za tu nezavisnu (opstinsku) komisiju i nezavisne dezurne i ima para. ostali dezuraju za slavu, ili kasnije dobiju nekakav deo plena, ako im partija dobro prodje... inace te dnevnice uplacuju na racun stranke... ili u najboljem slucaju podele.
najbolje da vidis u svojoj opstini, ima komisija i dezurstva i za predsednicke...

Mi smo slavili rođendan, Miloš je napunio 7 godina. Prvo rođendaonica za društvo iz škole, a onda kući za babe, dede, tetke, stričeve, ujake...
Sve u jednom danu. Bilo je zahtevno, ali je sve prošlo bez greške. Osim što je hrane ostalo previše, bojala sam se da će faliti.
I mamu sam naterala da napravi duplo veću tortu nego inače, a nije bilo potrebe.
Slavljenik je zadovoljan, a ja još zadovoljnija sad kad smo sve pregrmeli i kada sam konačno očistila i kuću posle cele ludnice.

Ove nedelje radim samo u petak, tako da ću imati vremena da obavim štošta što inače ne stižem.
I gledam u prognozu kao sumanuta, od utorka će da raste temperatura, sunce već sija danima, tako daaa... LG - life's good! :super:

Moji momci su dobro. Sava ima da položi još 1/4 ispita, pa je onda položio sve ispite iz prvog semestra. Nadamo se da će položiti i krenuti od nule.
Kao i obično, kod Dušana nikada nije tako jednostavno kao kod Save. :roll: On je u Beogradu, radi neke bezvezne poslove tek da zaradi nešto para, ali nekog konkretnog posla još nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back