Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Miloš ima 7 godina, visok je 122 i ima 26kg. I nema grama sala. Po doktoru bi on trebao da skine 4kg.
Evo njih dvojice:
Evo njih dvojice:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Boje se da neki deo tela joj se razvija kako treba, a nešto preuranjeno prebrzo pa hormoni divljaju i zato povraćanje itd. 
Znači duplo ludilo, a ja ne znam gde sam 

Ne znam Mici, to i mene buni. Treba da skine 10kg, ali ne treba da ide na dijetu nego da izbaci slatkiše i testo. Ko je tu lud?
Tako može da skine 10kg neko ko ima 100kg, a ne dete od 50kg.
Ja sam svakako sigurna da će proleće, a još više leto, sve to da reši. Svake godine je ista priča, svi se nagojimo preko zime, a sa prvim zracima sunca se aktiviramo i odmah kile idu dole.
- - - - - - - - - -
I ne mogu da verujem da je Gabriel visok kao Luka. Pa svaka čast!![]()
Drage ženske, Marta mi povraćala u školi u ponedeljak i kod doktora uradili test za anginu (to je prošli put imala pa se proširile neke bakterije na želudac pa je i tad povraćala), nije to, stomačni virus isto kao nije bio... ona 148.5cm visoka i 48.2kg teška, a tek što je proslavila 8 rođendan. Kaže Dr. već ima i grudi (nije to salce kao što svi misle!) i diagnoza Pubertas Praecox i sad treba da vadimo krv iz vene, da uradimo razna snimanje itd.![]()
Boje se da neki deo tela joj se razvija kako treba, a nešto preuranjeno prebrzo pa hormoni divljaju i zato povraćanje itd.
Ludilo kod nas... Pri tom kad smo onda bili kod lekara Maja je isto naravno bila sa nama i od utorka ujutru krenula da šmrče, kija, zapušena ponekad i boli je grloZnači duplo ludilo, a ja ne znam gde sam
Šta vi mislite o ovoj diagnozi itd?
Ljubimo vas...![]()
![]()

ja bih volela kad bi moja cera imala kg - dva vise, mada svi kazu da je taman

Ahahaha i Luka je to od letos čekao.Daaaaaa. Bas se izduzio. Jedva je docekao da ima 140cm da bi mogao da ide na sve strasne tobogane u vodenim parkovima. A mene ce slog da strefi.
Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Marta je stvarno napredna za svoje godine, ali rekla bih da je potpuno ista na tebe, tako da ne kapiram zašto doktori drame.Drage ženske, Marta mi povraćala u školi u ponedeljak i kod doktora uradili test za anginu (to je prošli put imala pa se proširile neke bakterije na želudac pa je i tad povraćala), nije to, stomačni virus isto kao nije bio... ona 148.5cm visoka i 48.2kg teška, a tek što je proslavila 8 rođendan. Kaže Dr. već ima i grudi (nije to salce kao što svi misle!) i diagnoza Pubertas Praecox i sad treba da vadimo krv iz vene, da uradimo razna snimanje itd.![]()
Ludilo kod nas... Pri tom kad smo onda bili kod lekara Maja je isto naravno bila sa nama i od utorka ujutru krenula da šmrče, kija, zapušena ponekad i boli je grloZnači duplo ludilo, a ja ne znam gde sam
Šta vi mislite o ovoj diagnozi itd?
Ljubimo vas...![]()
![]()

Alisa, ako se dobro secam jednom si napisala da ti je neko rekao kako si rodila dva puta isto dete! E taj neko je bio u pravu. Bas jako lice i obojica su kao med slatki
da, i Vexy cini mi se ima jednog mrsavka i jednog debeljucu.
kada bi to sa mrsavljenjem i gojenjem bilo lako i jednostavno svi ljudi bi izgledali bas onako kako zele, ali mnooogo faktora i kombinacija je ukljucenoja bih volela kad bi moja cera imala kg - dva vise, mada svi kazu da je taman
![]()
Damo, ja mislim slicno kao i Vexy, ali kad vec se nude mogucnosti da se sve snimi i proveri, onda proverite da budete mirni i da se ne sekirate. Inace znas i sama - povracanje, slinavica, kijavica, crveno grlo.... sve su to ceste i prolazne stvari kod dece. a i da ih sve nesto boli dok rastu... (kod nas su inace prijavili i stomacni i respiratorni virus OPET. za sada ih uspesno izbegavamo, videcemo da li ce tako i ostati)
Gabrielu naravno dobar provod na toboganima, a mama da se ne sekira puno
i sad laku noc, odoh u krevet pre ponoci. eee od kad to nije bilo...
Hvala vam svima ženske
Marta i dalje nije sva svoja... nekako je bleda i letargičnija nego inače, sve joj je teško i ne jede puno... jutros se opet žalila na stomak, ali nije povraćala od ponedeljka i još me nisu zvali iz škole, tako da ne znam ni ja... u ponedeljak ćemo otići sva ispitivanja da uradimo...![]()

sad ću ja ko Nada Macura..nek uzima puno tečnosti...![]()
Da li je u redu da razredni na roditeljskom svima priča o svim učenicima, ocene, prestupe..i sl?
bas je hteo da cuje kakvo je koje dete u odnosu na roditelje koje poznaje... cirkus. posle kazu da su zene tracarajke.Meni je u redu. Nervira me taj fazon, da se krije koja deca su problematična i da se bilo kakvi ispadi krišom rešavaju sa roditeljima deteta i pedagozima, da se zataškava problem.Da li je u redu da razredni na roditeljskom svima priča o svim učenicima, ocene, prestupe..i sl?
...znači ..
na svakom roditeljskom alušamo o svim ocenama
pojedinačnim postupcima svakog deteta...
svačiju ocenu i izostanak
a ne o stvarnim problemima., kojih, izgleda i da nema...
roditeljski se oduži na dva sata.
ja to nikad,ali nikad ne radim na roditeljskom...
roditeljski je za uopštene teme...
za pojedinačne ocene svakog deteta je individualni razgovor...

citanje svih ocena svima je zamorno svim roditeljima, a sigurno i nastavniku. o opstem ponasanju, disciplini i nedisciplini je nesto drugo. to vecina voli da cuje, a ima i izuzetaka (mene npr.)
.gif)