proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
jelovnik je vrh 
- - - - - - - - - -
prvom prilikom ću ih obići

- - - - - - - - - -
prvom prilikom ću ih obići
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,,a šta te čudi, to nije ništa novo...
mi nemamo tv
ionako ima sve na internetu..bar sve što mene interesovalo....
a tv mts, telekom... ne znam vise ni kako im se zove firma..., milion arena i eurosporta i niko ne prenosi o. igre.
mogao bi da budes malo precizniji da bi neko mogao da ti odgovori.Ima li neko da izdava stan na dan ?![]()
Ima li neko da izdava stan na dan ?![]()

mislim da ne sme da se pise...Koliko sam ja cula tako stanove iznajmljuju za svaleracije. Pa ko hoce da mu se stam pretviru u kupleraj izdaje, mada cinjenica je da se tako brze zaradi i vecinom manje ruinira celu stan.ne znam na sta je covek mislio, ali stan na dan i nije tako losa ideja[emoji38]
verovatno svako dobije zelju da se odseli na kratko![]()

Pa verovatno se i za to koristi, ja cula za ovo sto sam navela...pa kad mi masta ide u pogresnom pravcu
od cacka pa sve do zlatibora (verovatno i dalje, ali ne znam) ima usput takvih oglasa - stan na dan-. uvek sam mislila da je cilj odmor od duzeg puta, razgledanje prirode.. posebno sto su poslednjih nekoliko godina popularni biciklizam i pesacenje... ali ko zna. svasta ima.

danas... kupis dobre zalihe plazma keksa i dobijes plazma majicu. i moja cera hoce bas neku gde "keks igra fudbal", a ta ima samo u L velicini. ova zapela hoce i hoce... dosli kuci a L majica je realne velicine XL, ako ne i XXL. tako da, ako ste "krupniji" ljubitelji plazma keksa i crvenih majica... u rodi, ali psst to jemislim da ne sme da se pise...
A šta če ti stan na dan?
ovo se još i rimuje..![]()
a i nekako mi je ljepse biti na neki dobar stan(apartman) nego u neki smorni hotel
.. I ne sluzi za svaleracije,kad gostujem u bg,gostujem sa drugovima ili djevojkom
ovo za svaleraciju nekom drugom odgovorih,da ga ne trazim sad 
Eto da ne bih placao hotel 3,4 puta visea i nekako mi je ljepse biti na neki dobar stan(apartman) nego u neki smorni hotel
.. I ne sluzi za svaleracije,kad gostujem u bg,gostujem sa drugovima ili djevojkom
![]()

Eto da ne bih placao hotel 3,4 puta visea i nekako mi je ljepse biti na neki dobar stan(apartman) nego u neki smorni hotel
![]()

pozdrav drugari!
nesto vas slabo ima? ali posto znam da bar malo virnete...
secate se mozda kad sam pisala da nam je ovdasnja dr. na pregledu vida kod cerke rekla da je sigurna da postoji dioptrija, ali da ona ne moze da je odredi jer JA imam neativan stav...
e danas smo obavili kompletan pregled u bgd u bolnici sveti vid i dobili potpuna uveravanja od tamosnjeg tima lekara da nema nikakvih smetnji, poremecaja niti bilo cega sto bi lose uticalo na vid. dakle - zdrave oke i dobar vid![]()
Aha, razumem. Vazno da je sve ok.Zato što za državnu treba uput koji mi nikako nismo imali. Ako nemaš uput, onda moraš da platiš. Kad već plaćamo onda smo birali.
To opsta ili oftamolog,opsta mora da vam da uput,a oftamolog mora da vas pregleda//pozdrav drugari!
nesto vas slabo ima? ali posto znam da bar malo virnete...
secate se mozda kad sam pisala da nam je ovdasnja dr. na pregledu vida kod cerke rekla da je sigurna da postoji dioptrija, ali da ona ne moze da je odredi jer JA imam neativan stav...
e danas smo obavili kompletan pregled u bgd u bolnici sveti vid i dobili potpuna uveravanja od tamosnjeg tima lekara da nema nikakvih smetnji, poremecaja niti bilo cega sto bi lose uticalo na vid. dakle - zdrave oke i dobar vid![]()