СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto duze to bolje. Imas i one bustere ,ali pojas detetu koje nije dovoljno visoko ide preko vrata sto uopste nije ispravno. A nisam sigurna da li je uveden zakon ili se samo pricalo da ce deca do 12 godina morati da sede u sedistu ili na busteru. Znam da se.pricalo,ali da li je usvojen zakon ne znam. Svakako smatram da detetu sa 3 godine nije primereno da sedi samo tako u vozilu. Nije dovoljno visok da se pojasom veze a i ne mislim da je dovoljno bezbedno.

Danas slikanje u školi. Ubedila sam ćeru da se za školsko slikanje ne oblači kao za svadbu, već nijansu lepše nego inače... Farmerke, neka lepša majica... Ništa posebno... Ali kad sam sad videla kako su drugarice obučene za slikanje, mislim da će me ćerka ubiti kad dođe kući.

koji razred...????

naša deca se sređuju samo za matursko slikanje...pojedinačne slike
zajednička fotka je u majcama koje smo pravili za generaciju...
znači svi iste majce...
mnogo lepooooooooo...

Sto duze to bolje. Imas i one bustere ,ali pojas detetu koje nije dovoljno visoko ide preko vrata sto uopste nije ispravno. A nisam sigurna da li je uveden zakon ili se samo pricalo da ce deca do 12 godina morati da sede u sedistu ili na busteru. Znam da se.pricalo,ali da li je usvojen zakon ne znam. Svakako smatram da detetu sa 3 godine nije primereno da sedi samo tako u vozilu. Nije dovoljno visok da se pojasom veze a i ne mislim da je dovoljno bezbedno.

Secam se toga i bas sam pitala nekog taksistu, on mi rece da je to valjda bio predlog zakona, ali da je na tome i ostalo.
Realno, moje dete je sa 12 bilo skoro moje visine, kakvo crno sediste. Jedino smo se pridrzavali onog pravila da se vozi iskljucivo na zadnjem sedistu i da se obavezno vezuje.

Baby exit - čini se zanimljivo.. da sam u NS prisustvovala bih..

Baby Exit (Фестивал Оптимизма) је највећи породични фестивал у региону. Већ традиционално у мају окупља приближно 40.000 посетилаца и око 3000 извођача на Петроварадинској тврђави.

Овогодишњи задатак Baby Exit-a, као и претходних година је да најважније теме попут културе, екологије, образовања и друштвене одговорности прикаже деци на разумљив и креативан начин. Зато је највећи фестивал за децу и породицу у Источној Европи у знаку "Србије по мери младих".

Многобројни партнери као што су AIESEC, факултети, новосадске школе и клубови, помоћи ће одржавању те манифестације.

"Наиме Baby Exit ће ове године почети да буде радионица, на којој ће родитељи заједно са децом уз помоћ медија, институција покушати да Србију што више приближе младом човеку", каже Ђорђе Мојић, директор фестивала.

Поводом Светског дана породице, на фестивалу ће се током два дана промовисати помало заборављене вредности. Из организације AIESEC најављују неколико занимљивих радионица за децу из екологије, предузетништва и мултукултуралности.

"У суштини ми смо позвани као партнер тако да смо дали допринос у неколико сегмената организацији Baby Exit-a како у маркетингу тако и у привлачењу младих људи и креирамо неке своје пројекте на којима желимо да подигнемо свест деце", каже Тајана Полимац, потпредседница за екстерне односе у организацији AIESEC.

http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/baby-exit-21.-i-22.-maja_717452.html

Uvek je zanimljivo.
Ima bas dobar program svake godine.
Mi bas uzivamo jer ima svasta nesto, do sad su bile dve bine na kojima deca igraju, budu i dve tri kreativne radionice, budu i animatori za decu i onda veca grupa dece igra neku igru, ove godine se nadam da ce i Lela moci da se pridruzi tim nekim igrama.
Prosle godine kad je pravila paradajiz od plastelina dobila je puzle.
Ma uzivancija je prava, a sto je najvaznije besplato je, vecina stvari.
Jeste da bude gomila standova sa lizalicama, raznoraznim igrackama, ringispilom i sl. i to smo dosad uspesno izbegavali jer je bila mala, a sad to mozemo da izbegnemo obecanjem da cemo ici u luna park koji je u nasoj blizini a mnogo je jeftiniji od tih mamipapara na egzitu.
Preporucujem svima koji imaju decu da odu na baby egzit jer je stvarno lepo.

Moja Ng ide par meseci na karate u Karate klub Palić, kod Šanjike...Kakve informacije imaš o njima ? Jer...čujem da u Subotici ima još jedna škola karatea...
Za sad mi se čini ok, pogotovo lepo rade sa baš malom decom kao što je ona, i svi su zajedno na treningu, i mali i veliki , od belog do crnog pojasa...čak rade i borbe tako mali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back