Danas sam dva put ostala zatecena onim sto sam procitala.
Prvo kad sam ukljucila fejs vidim ovo suludo obavestenje o kolicima i gradskom prevozu.
Uopste ne razumem kako beba moze biti bezbednija ako majka u jednoj ruci drzi bebu a drugom rukom drzi kolica i to sve dok stoji.
Da, mala beba je zaista bezbedna u tom slucaju.

Ko li donosi ovakve zakone, verovatno neko ko nema dece ili je zaboravio kako je to kad imas malo dete.
Dodjem ovde na temu i razmisljam gde da postavim ovo sto sam procitala i naidjem na ovaj drugi tekst.
Ok., razumem da i homseksualci traze neka prava i da zbog toga zele da odrze jedan takav skup, ali mi je suludo da vrticka deca, deca od 3 do 6 godina podrzavaju jedan takav skup i da idu na tu paradu ponosa,
Da li sam ja stvarno toliko zatucana ili je moje dete jos previse glupo da razume da mogu i dve tete ili dve cike da budu zajedno u vezi i da bi ona nesto tako trebalo da podrzi.
Lela nema jos ni tri godine, a ovde citam kako vrticka deca tako nesto podrzavaju, sta li tu decu uce u vrticu, da li sam ja pogresila sto dete jos ne moze da razume razliku izmedju pike i pise? Po ovome izgleda da jesam.
Nedo ovo su stvarno suluda vremena i nekad se zaista zapitam da li cu na pravi nacin uspeti da vaspitavam dete.
Ako nastavim da je vaspitavam na neki svoj nacin da bude kad odraste normalna osoba hocu li pogresiti ?
Kako da ucim dete da ne laze, da ne krade, da se ne tuce,da...., ni ne mogu svega da se setim kad vidim oko sebe totalno rasulu i vidim da ovde prolaze samo oni sto lazu, kradu, tuku slabijeg od sebe?