Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
pa ebem mu sunac ne mogu da verujem da je tolika razlika u 2 dela grada...pijem nesić sa mlekom bez šećera...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da je još gore od konstante kiše to što su nagle promene.(ne računam poplave, naravno,daleko ih bilo)
Imali smo periode od čini mi se preko 30 stepeni a sad em kiša em hladno,
treba se navići na to.

Kiša i nekako, ali te promene ubijaju. Danima mi je u glavi vrteška, ajmo levo, ajmo desno. Overila sam sve zidove po kući, a i ko ih postavi tamo gde prolazim.
Prala jagode sad i ljuta sam. Pola je trulo, a druga polovina zelena. Od kilo mi ostalo nekih 600 grama. Plus su bezukusne, a kao domaće.
I zbog voća me nervira ova vodurina, ništa nema slasti u sebi, zrije na silu. Grehota, ljudi radili i sve propade, udavi se.
Izvinte na ovoliko pisanja, ali sam baš besna.
da se pridruzim kukanju na kisu.
doslo mi da pisem vlastima da promene ime onom cuvenom giga mega sega projektu. od kad traje ta prica o beogradu na vodi, hoce voda da nas odnese... sigurno ima neko prikladnije ime.
kazu da od petka prestaje kisa, a pd nedelje 30 stepeni.
a trenutno kod mene 13 stepeni.
![]()
- - - - - - - - - -
jel bi pili vodu sa ovog izvora?
Сад ће Познавалац да вам реЧе да нема сОлнца.pa..mislim da to što jagode nemaju slast ima više veze sa time što su natrpane aditivima nego sa količinim vode..
ao ima mnogo vode, onda trunu.al sad će da dođe poznavalac da nam objasni..
- - - - - - - - - -
Vala bađ, al mislim da se odustalo, ako se ne varam il je to bila novinarska patka
- - - - - - - - - -
Bih :..
![]()
- - - - - - - - - -
jel bi pili vodu sa ovog izvora?
pa..mislim da to što jagode nemaju slast ima više veze sa time što su natrpane aditivima nego sa količinim vode..
ao ima mnogo vode, onda trunu.al sad će da dođe poznavalac da nam objasni..
- - - - - - - - - -
Vala bađ, al mislim da se odustalo, ako se ne varam il je to bila novinarska patka
- - - - - - - - - -
Bih :..

Сад ће Познавалац да вам реЧе да нема сОлнца.
Фотосинтезом стварају се шеКери и Цлатке јагоде, а мало је и до сортимента, оптика је превагнула над укусом.
nalozila sam vatru![]()